Σε ένα παιχνίδι με κακό ρυθμό, η Λαμία πήρε πολύ σημαντική ισοπαλία στα «Πηγάδια» απέναντι στην Ξάνθη (0-0). Μπορούσε και τη νίκη η ομάδα του Μάκη Χάβου που διαμαρτύρεται για το ακυρωθέν γκολ του Τσούκαλου στο 1ο λεπτό της συνάντησης.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία εξέδωσε ανακοίνωση για την φάση του Τσούκαλου, όμως το διαιτητικό λάθος δεν κατάφερε να χαλάσει το μυαλό των «κυανόλευκων». Μάλιστα, στο 38' σε μια φάση καρμπόν με αυτή του 1', ο Τσούκαλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, όμως νικήθηκε από τον Ζίβκοβιτς.

Με αυτή την ισοπαλία, η Λαμία έφτασε τους 21 βαθμούς και περιμένει το αποτέλεσμα του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Παναθηναϊκό για να μάθει πόσους βαθμούς θα απέχει από την 13η θέση.


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Α' Μέρος

1' Ο Τσούκαλος βγήκε απέναντι από τον Ζίβκοβιτς και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ως οφσάιντ!

17' Μεγάλη φάση για την Ξάνθη, με τον Λισγάρα να πιάνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά την μπάλα να περνάει διαγώνια από την εστία.

25' Μακρινό σουτ του Δημούτσου, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

38' Μεγάλη φάση για τη Λαμία! Ο Μπερτόλιο πέρασε εκπληκτική κάθετη στον Τσούκαλο, ο επιθετικός της Λαμίας βγήκε απέναντι από τον Ζίβκοβιτς, όμως ο Σέρβος κίπερ απέκρουσε με το ένα χέρι το σουτ του Λαμιώτη επιθετικού.

Η φάση του Τσούκαλου, ήταν η τελευταία στο πρώτο ημίχρονο, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0 και τη Λαμία να φωνάζει δικαιολογημένα για τη φάση 1', όταν ο Τσούκαλος υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ.

Β' Μέρος

52' Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος. Ο Σκόνδρας έκανε τη σέντρα, ο Μπερτόγλιο έπιασε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

62' Ο Ντουρίτσκοβιτς έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Καρυπίδη και απομακρύνθηκε.

78' Ο Κοβάσεβιτς έκανε συρτό σουτ, όμως ο Μελίσσας δεν αιφνιδιάστηκε.

90+3' Καλό σουτ του Ντουρίτσκοβιτς, μπλόκαρε ο Μελίσσας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος (46' Ντουρίτσκοβιτς), Αλμέιδα, Σαρπόνγκ (71' Αμορίμ), Λισγάρας, Καμαρά, Καντά (61' Μπρίτο), Κάστρο, Μπαξεβανίδης.

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Μπερτόγλιο (88' Μπουλούλης), Καραμάνος, Τομάς (59' Επστάιν), Δημούτσος, Σκόνδρας, Βάντερσον, Τσούκαλος (69' Ασούμπρε).