Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της αγωνιστικής, όχι μόνο για τις ομάδες που παίζουν, αλλά και για αρκετές άλλες, είναι αυτό που θα γίνει στα Γιάννενα. Ακόμα και αν οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από νίκες, νιώθουν την ανάγκη για βαθμούς έντονα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακουφίστηκε από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά η βαθμολογική  του θέση δεν του επιτρέπει να πανηγυρίζει. Βγαίνει από ένα δύσκολο πρόγραμμα, αλλά ξέρει ότι η έδρα του θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Έχοντας νικήσει Απόλλωνα και Παναθηναϊκό, θέλει μια τρίτη νίκη στη σειρά, για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβρη του 2013! Τότε ξεκινούσε το πρωτάθλημα με νίκες επί Απόλλωνα, Ατρομήτου και Ξάνθης στην έδρα του. Από τότε δεν κατάφερε να ξανακερδίσει τρία διαδοχικά!

Ο Ατρόμητος έκανε ένα χρυσό ζευγάρι νικών, με ΑΕΛ εκτός και Λεβαδειακό εντός, όσες νίκες είχε κάνει στα 11 προηγούμενα. Έτσι σταθεροποιήθηκε και πάλι στην τέταρτη θέση, ωστόσο οι ομάδες που τον ακολουθούν θα ήθελαν να είναι κοντά του για να έχουν καλύτερη τύχη στη μάχη της πεντάδας. Και η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ξέρει ότι θα πρέπει να ενισχύσει τη θέση της, καθώς τον Μάρτη έχει πολύ βαρύ πρόγραμμα.

Και θα στηριχτεί πολύ στο γκολ, καθώς έχει σκοράρει και στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας, έχοντας και τον επίδοξο πρώτο σκόρερ Κουλούρη σε φόρμα.

Ο Ατρόμητος νίκησε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου μετά από σχεδόν πέντε χρόνια και εννέα αγώνες εναντίον του ΠΑΣ! Είναι δηλαδή η μοναδική  του νίκη στα δέκα τελευταία επίσημα, εννέα από αυτά για το πρωτάθλημα Super League Σουρωτή.

Στα Γιάννινα πέρσι ο Ατρόμητος πήρε 2-2 σε ένα συναρπαστικό στο φινάλε παιχνίδι, σταματώντας ένα σερί τεσσάρων ηττών εκεί, χωρίς μάλιστα να έχει σκοράρει.

Τη μοναδική νίκη του σε 13 επισκέψεις στα Γιάννενα, ο Ατρόμητος την πέτυχε στις 19 Φεβρουαρίου 2012.

Η ιστορία

Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 10

Ισοπαλίες: 9

Νίκες Ατρομήτου: 8


Με γηπεδούχο τον ΠΑΣ ΓΙάννινα

Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 9

Ισοπαλίες: 3

Νίκες Ατρομήτου: 1


Στον πρώτο γύρο

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018, 19.00

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

(38' κεφαλιά Κουλούρης)