Οκτώ γκολ πέτυχαν οι δύο φιλοξενούμενες ομάδες στα δύο παιχνίδια της Δευτέρας! Πέντε ο ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη, που θέλει τώρα έξι νίκες για να πάρει μαθηματικά το πρωτάθλημα, και τρία η Λαμία στο Ηράκλειο.

Σαν την πρώτη φορά η Λαμία
Την 4η μόλις νίκη εκτός έδρας στην ιστορία της στη Super League Σουρωτή πέτυχε η Λαμία στο Ηράκλειο. Μάλιστα έμοιαζε πολύ με την πρώτη, τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν είχε προηγηθεί στην Τρίπολη με 3-0, όπως και τώρα, και είχε νικήσει 3-1, όπως και τώρα.

Και οι τέσσερις νίκες της Λαμίας έχουν επιτευχθεί σε έδρες της περιφέρειας, με Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά, ΑΕΛ και ΟΦΗ. Και στις τέσσερις περιπτώσεις δέχτηκε γκολ, αφού οι δύο νίκες είναι με 3-1 και οι άλλες δύο με 2-1.

Η Λαμία είχε να σκοράρει εκτός έδρας από τις 20 Οκτωβρίου, όταν πέτυχε στη Λάρισα την πρώτη της φετινή νίκη εκτός. Από τότε δεν είχε σκοράρει σε έξι σερί εξόδους της!

Πέντε στην πρωτεύουσα μετά από 21 χρόνια ο ΠΑΟΚ!
Μετά από 21 χρόνια ο ΠΑΟΚ πέτυχε πέντε γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος στην Αθήνα. Ήταν τον Μάιο του 1998, όταν στο φινάλε του πρωταθλήματος στο Βύρωνα, ο ΠΑΟΚ νικούσε τον Αθηναϊκό με 5-0 (17’ σουτ Ολιβάρες, 29’ σουτ Ζουμπούλης, 44’ σουτ Καφές, 58’ σουτ Ζουμπούλης, 75’ σουτ Τουρσουνίδης).

Πέντε γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι ο ΠΑΟΚ έχει βάλει τον Δεκέμβρη του 2016 για τελευταία φορά, όταν νίκησε στην Κέρκυρα με 5-0.

Ο Απόλλων είχε να δεχτεί πέντε γκολ στην έδρα του από τις 21 Δεκεμβρίου 2013, όταν τον είχε νικήσει με 5-0 ο Ολυμπιακός.