Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της  Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας στο γήπεδο της Ελάτειας, ο τοπικός Ελατειακός το μεσημέρι του Σαββάτου 2/3 υποδέχθηκε τον Οπούντιο Μαρτίνου από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 9΄ με τον Κωστόπουλο και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 39΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πέππα. Οι γηπεδούχοι αν και προσπάθησαν το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ σε 1-2 στο 75΄με τον Δ. Τσιάμη.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 4η με 36 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κουρεμάδας με βοηθούς τους Καταραχιά και Παπασταθόπουλο.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Αυγέρης): Μπαρμπέρης, Τσιάμης Α., Καλαλές (85΄ Τσιάμης Χ.), Βούλγαρης, Ντάλας, Μπακούσης, Οικονόμου, Τσέτσο (46΄ Βλάχος), Δουβάρας, Τσιάμης Δ., Στάθης (67΄ Σύλλας).

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Ιωάννης Καραμπάς): Καταχανάκης, Πύλλιας (51΄ Γκουλής), Μάλλης, Μπαρδούσης, Σταματέας, Σκαμπαρδώνης, Κωστόπουλος (67΄ Κωτσαλάς Χ.), Πέππας, Κωτσαλάς, Μαλέρδος (89΄ Μαλέρδος), Meshi