Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της  Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου, η τοπική ομώνυμη ομάδα το μεσημέρι του Σαββάτου 9/3 υποδέχθηκε την Μαλεσίνα της οποίας και επικράτησε μετά από έναν ωραίο αγώνα με σκορ 3-1.

Στο 54΄ ο Καυκιάς μετά από πάσα του Μπουσάι, νίκησε τον τερματοφύλακα της Μαλεσίνας  και άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση για το 1-0. Στο 70΄ ο μετά από εκτέλεση φάουλ του Φουρλεμάδη, ο Γιοβάς έδιωξε αρχικά τη μπάλα, με τον Μπάμπη Γκανά να πιάνει το σουτ και να ισοφαρίζει το ματς σε 1-1.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν να χαρούν για πολύ μιας και ο Θεοχάρης στο 73΄ με πλασέ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους με 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μπουσάι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.


Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 πόντους μόλις 4 πίσω από την πρωτοπόρο Αταλάντη, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 6η με 35 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Λιτοσελίτη και Μαστρογιάννη.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ (Γιάννης Αποστόλου): Γιοβάς, Λάππας Ν., Φλέσσας, Συγγούνης, Παπανάγνος, Μπουσάι, Καυκιάς (81΄ Δημητρέλης), Λάππας Ι., Λέντας (86΄ Χαντζής), Παπαναστασίου (62΄ Μάνδαλος), Λατσούδας (62΄ Θεοχάρης).

ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Δημήτρης Πούλος): Γελάρδος, Σέττος, Καλλής Α., Σπυροπάλη, Γκανάς Χ. Καλλής Μ., Γκανάς Δ. Σταθόπουλος, Λελούδας (75΄ Πέππας), Φουρλεμάδης, Νεοφώτιστος (67΄ Μπονόβας).

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση: