Ρεπορτάζ: Κώστας Ιωάννου

Ένα άκρως εντυπωσιακό παιχνίδι που ικανοποίησε όλους τους φίλους του αθλήματος που επέλεξαν να το παρακολουθήσουν, διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (23/3) στο γήπεδο του Σταυρού, με τα Καλύβια και τη Δάφνη Λιβανατών, να αναδεικνύονται ισόπαλοι με το "χορταστικό" 4-4. 

Όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ, οι εναλλαγές και οι διακυμάνσεις στο σκορ ήταν συνεχόμενες με τη Λοκρική ομάδα να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 3-0 στο 36' και τα Καλύβια να πραγματοποιούν εντυπωσιακή ανατροπή και να προηγούνται με 4-3 στο 77'. Ωστόσο η Δάφνη Λιβανατών, κατάφερε να φύγει με το βαθμό της νίκης με το πέναλτι του Ε. Μακρόπουλου στο τέλος. 

Με το βαθμό που πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους, οι δύο ομάδες συνεχίζουν την προσπάθειά τους για να βρίσκονται στις θέσεις που οδηγούν στα Play Offs του πρωταθλήματος, αν υπάρξει η διαδικασία αυτή στο τέλος της κανονικής περιόδου. 

Το φιλμ του αγώνα

Α' ΜΕΡΟΣ 

6' 0-1 η Δάφνη Λιβανατών, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσίντζα.
7' Σουτ του Τσιγκόλη για τα Καλύβια, η μπάλα βρήκε σε σώματα και ο Πουλίτσας μπλόκαρε.
18' Προσπάθεια του Ε. Μακρόπουλου για τη Δάφνη, έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Γιαννακάκος. 
19' 0-2 η Δάφνη Λιβανατών, με αυτογκόλ του Μόσχου μετά από σέντρα του Μπίκου από αριστερά. 
22' Σουτ του Τσιγκόλη, ο Πουλίτσας μπλόκαρε.
32' Φάουλ του Μάλλιου από τα αριστερά, ο Μόσχος έκανε την προβολή με τον διαιτητή να καταλογίζει επιθετικό φάουλ στον Πούλιτσα. 
36' 0-3 η Δάφνη Λιβανατών. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Ε. Μακρόπουλος, πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και πήρε την κεφαλιά για να πετύχει και τρίτο τέρμα για τους φιλοξενούμενους.
37' 1-3 τα Καλύβια. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Στυλιανού, ο Πουλίτσας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Γενιτσαρόπουλος από κοντά μείωσε για τα Καλύβια δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. 
40' 2-3 τα Καλύβια. Μετά από φάουλ του Στυλιανού, οι αμυντικοί της Δάφνης Λιβανατών δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν, με τη μπάλα να φτάνει στον Ταμάμη και αυτός με πλασέ νίκησε τον Πουλίτσα για να κάνει το 2-3 και να ξαναβάλει την ομάδα του στον αγώνα. 

Β' ΜΕΡΟΣ

65' 3-3 τα Καλύβια. Στην πρώτη καλή φάση του β' ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο τέρμα και να φέρουν στα ίσια το ματς, όταν από φάουλ του Γενιτσαρόπουλου, ο Μόσχος με κεφαλιά, ισοφάρισε για τα Καλύβια. 
77' 4-3 για τα Καλύβια με τέρμα του Ταμάμη που βγήκε απέναντι από τον Πουλίτσα και πλάσαρε εύστοχα, ολοκληρώνοντας την εκπλκηκτική ανατροπή για την ομάδα του.  
80' Καλή χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Βασίλη Πάντου να πετύχει και πέμπτο τέρμα, όταν από σέντρα του Λύκο από τα αριστερά, η κεφαλιά του Τσιγκόλη, πέρασε ελάχιστα άουτ. 
84' Η Δάφνη Λιβανατών κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ε. Μακρόπουλου από τον Στοφόρο στην περιοχή των Καλυβίων. 
85' 4-4 για τη Δάφνη Λιβανατών με το εύστοχο πέναλτι του Σπ. Ρίζου. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Καλύβια (Βασίλης Πάντος)
Γιαννακάκος, Στοφόρος, Στυλιανός, Κολόκας, Μόσχος, Καλαμάτας, Λίκο, Γενιτσαρόπουλος (78' Σπυριδάκης), Ταμάμης, Μάλλιος, Τσιγκόλης.

Δάφνη Λιβανατών (Άγγελος Κυριάκος): 
Πουλίτσας, Ρίζος Στ., Τσίντζας, Τάτσης, Καραγιάννης, Τσικίμης, Μπίκος, Παπανικολάου (68' Κούτσικος), Λάγιος (79' Στάικος), Ρίζος Σπ., Μακρόπουλος Ε.


Videos

Το 3-3 για τα Καλύβια


Το 4-4 για τη Δάφνη





Φωτορεπορτάζ