Με ανάρτηση που έκανε ο Φωκικός στην επίσημη σελίδα του στο facebook, καταγγέλει τη συμπεριφορά των παραγόντων του Απόλλωνα Μακρυχωρίου, στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή και η ομάδα της Άμφισσας πήρε τη νίκη με σκορ 3-4.

Αναλυτικά

ΑΣ Φωκικός

Κύριοι,

Ο ΦΩΚΙΚΟΣ έχει ιστορία, ο ΦΩΚΙΚΟΣ έχει φανέλα, ο ΦΩΚΙΚΟΣ θα επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Αναφορικά με τα γεγονότα της Κυριακής, στον αγώνα της ομάδας μας με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, αν μη τι άλλο, θα περιμέναμε μια φιλοξενία αντάξια της δικης μας στον πρώτο γύρο, από τη γηπεδούχο ομάδα.

Συμπεριφορές απαράδεκτες προς παίκτες και μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας, στη φυσούνα του γηπέδου, είναι αυτές που γυρνάνε το δύσμοιρο ποδόσφαιρο στη χώρα μας, πολλά πολλά χρόνια πίσω.

Επίσης θα θέλαμε να διευκρινίσουμε, ότι το μοναδικό μέσο στο οποίο η ομάδα μας βγάζει ανακοινώσεις, είναι η επίσημη σελίδα στο Facebook, “Fokikos F.C.” και κανένα άλλο έντυπο η ηλεκτρονικό μέσο, εκτός εάν φέρει την υπογραφή μας.
Συνεπώς όλες οι ανακοινώσεις που δημοσιεύονται θα πρέπει να αναφέρουν την πηγή, που είναι η επίσημη σελίδα και μόνο. Οτιδήποτε άλλο δεν αποτελεί ανακοίνωση του Δ.Σ. Του Φωκικού.

Κύριοι,

Στο DNA της ομάδας μας υπάρχει μόνο η νίκη και αυτή επιδιώκουμε παντού και πάντα. Το έχουμε αποδείξει και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε έως το τέλος του πρωταθλήματος, όπως έγινε τα προηγούμενα χρόνια και θα συνεχίσει να συμβαίνει και στα επόμενα.

Το Δ.Σ. Του ΦΩΚΙΚΟΥ

ΦΩΚΙΚΟΣ

ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ - ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ