Αποχή από τις προπονήσεις αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Ιτέας, μία ημέρα μετά το νικηφόρο παιχνίδι Κυπέλλου Φωκίδας στον Ημιτελικό με τον Διαγόρα Πολυδρόσου, όπου κάνουν λόγο για υπομονή και υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα.

Αναλυτικά  η ανακοίνωση

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ, τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο, σεβόμενοι τη φανέλα και τον κόσμο της ομάδας μας, όπως και τις υποχρεώσεις μας.

Ξεπερνάμε έως τώρα, κάθε δυσκολία, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της ομάδας, κάνοντας υπομονή, παλεύοντας, σε συνθήκες πάρα πολύ δύσκολες.

Όμως, σε όλα υπάρχει ένα όριο. Ακούμε εδώ και πολύ καιρό μόνο υποσχέσεις και λόγια τίποτα άλλο. Είμαστε άνθρωποι και δεν έχουμε πλέον χρήματα ούτε για τις απλές, στοιχειώδεις, καθημερινές ανάγκες μας.

Κουραστήκαμε. Κάναμε υπομονή μέχρι σήμερα, ελπίζοντας ότι θα πάρουμε έστω ένα μισθό, αλλά, αποδείχθηκε ότι μάταια περιμέναμε, καθώς, απλώς, μας προσφέρθηκε ένα πάρα πολύ μικρό, εξευτελιστικό ποσό και για τους 20 ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αποφασίσαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ να σταματήσουμε να προπονούμαστε. Εάν δεν γίνει κάτι, ειλικρινά, θα βρεθούμε σε πλήρες αδιέξοδο και για ότι ακολουθήσει, η ευθύνη δε θα είναι δική μας.

Δεν πάει άλλο. Όχι γιατί δε θέλουμε, αλλά, επειδή δεν αντέχουμε.

Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ…»