Ανακοίνωση γεμάτη αγανάκτηση εξέδωσε ο ΑΠΣ Κηφισσός Κάτω Τιθορέας, διαμαρτυρόμενος για την  αντιμετώπιση που έχει από τη διαιτησία σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίζεται όπως αναφέρει.

Με αφορμή το χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κεραυνό Αγ. Γεωργίου, όπου φωνάζουν για το δεύτερο πέναλτι που δόθηκε στον Κεραυνό, αναφέρουν και για τα λανθασμένα σφυρίγματα που είναι όλα κατά της ομάδας του Κηφισσού σε όλους τους αγώνες.

Μάλιστα ζητούν το σεβασμό σε ένα ιστορικό σωματείο και  δεν θέλουν βοήθεια υπέρ τους ή αδικία κατά των άλλων ομάδων.

Τέλος να σημειώσουμε πως το παιχνίδι με τον Κεραυνό ήταν ειδικών συνθηκών, αφού στο πρώτο παιχνίδι ο Κηφισσός νίκησε με σκορ 1-0, όμως ο Κεραυνός υπέβαλλε ένσταση και την κέρδισε πρωτόδικα από την ΕΠΣΦ, αλλά με την έφεση που άσκησε ο Κηφισσός, δικαιώθηκε από το δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΣ ΚΗΦΙΣΣΟΥ 

Έλεος έλεος έλεος. Ως εδώ και μη παρέκει. 
Επειδή είμαστε ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και προφανώς κάποιοι δε το γνωρίζουν αυτό, ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ. 
Έχουμε μάθει να μην γλείφουμε και να μην παρακαλούμε κανέναν. 
Η ομάδα μας φέτος έχει αδικηθεί στα πιο πολλά παιχνίδια και αρχή μας ήταν να μην διαμαρτυρόμαστε, προσπαθώντας με αυτό το τρόπο να βοηθήσουμε με τη σειρά μας το Φθιωτικό ποδόσφαιρο που τόσο νοσεί λόγω των δύσκολων εποχών που ζούμε, αλλά τα συνεχόμενα λάθη εις βάρος μας μας αναγκάζουν να προβούμε στη συγκεκριμένη ανακοίνωση. 
Οι φίλαθλοι της ομάδος μας είναι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ και αν συμβεί κάτι στο μέλλον οι μόνοι υπεύθυνοι δε θα είμαστε εμείς. 
Τέλος ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.