Καλημέρα. 

Δεν θέλει συζήτηση για τον πρωταγωνιστή αυτής της εβδομάδας. Αν το θέμα των προηγούμενων ημερών ήταν οι τρομερές προκρίσεις του Αγιαξ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήρθε η εμφάνιση του εξωπραγματικού Ρονάλντο προχθές, για να μας θυμίσει για μια ακόμα φορά πόσο τυχεροί είμαστε που ζούμε αυτή την εποχή κι απολαμβάνουμε αυτόν τον απίστευτο παιχταρά.

Η φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ τελείωσε, απόψε θα μάθουμε και τους 8 του Γιουρόπα. Ηδη κάποιες ομάδες είναι στα προημιτελικά χάρη στις καθαρές νίκες που πέτυχαν πριν μια εβδομάδα, αλλά έχουμε και ζευγάρια που θα πέσουν κορμιά για τη πρόκριση.

Αυτές είναι οι αποψινές προτάσεις.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ, όβερ 2,5 γκολ (2,00).
Το σκορ του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς κι απόψε οι δύο αντίπαλοι θα μονομαχήσουν με λύσσα για τη πρόκριση. Σίγουρα οι ισπανοί υπερέχουν σε εμπειρία και σε ατομικό ταλέντο, αλλά οι ρώσοι δεν είναι αμελητέα ποσότητα και στην έδρα τους θα παλέψουν σκληρά. Δεν είμαι σε θέση να προβλέψω τελικό νικητή, αλλά περιμένω παιχνίδι με καλό ρυθμό και κάμποσα γκολ. Γι' αυτό επιλέγω να ποντάρω στο όβερ που δίνεται σε πολύ καλή απόδοση, παρεπιπτόντως.

ΡΕΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ, πρόκριση Αρσεναλ (2,00).
Στο πρώτο ματς αποβλήθηκε ο Παπασταθόπουλος και η Αρσεναλ κατέρρευσε και δέχτηκε τρία γκολ. Κι έτσι φτάσαμε απόψε οι δύο ομάδες να διεκδικούν επί ίσοις όροις τη πρόκριση, εκεί που οι κανονιέρηδες ήταν ατράνταχτο φαβορί. Αλλά η ομάδα του Λονδίνου είναι πολύ δυνατή φέτος στην έδρα της και σίγουρα είναι εντός των δυνατοτήτων της να πετύχει σκορ πρόκρισης επί της Ρεν.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ, 2 (2,05).
Οι τσέχοι πιέστηκαν πολύ στο πρώτο ματς, αλλά κατάφεραν να πάρουν μία ανέλπιστη ισοπαλία που κάνει ροντέο την αποψινή ρεβάνς. Ομως υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και περιμένω ότι οι σεβιλλιάνοι θα βρουν τρόπο να επιβάλλουν τη κυριαρχία τους και να φύγουν με το διπλό και τη πρόκριση απ' τη Πράγα.

Ταμείο στις 991,50 μονάδες.

Καλή επιτυχία.