Χορτάσαμε μπαλάρα και σασπένς αυτή τη βδομάδα, τόσο στο Τσάμπιονς όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ. Αντε κάτσε να δεις τώρα τη γιγαντομαχία Ιωαννίνων-Λάρισας και τη σύγκρουση τιτάνων Ανταλιασπόρ-Αλανιασπόρ! Σα να βλέπεις Μάστερ Σεφ και ξερογλείφεσαι, αλλά μόλις τελειώσει να πηγαίνεις να φας τις φακές που μαγείρεψε χθες η γυναίκα σου. Σκωτσέζικο ντους, κανονικό.
Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή. Ακολουθούν οι προτάσεις της ημέρας.

ΣΤΟΟΥΚ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ, 1 (1,83).
Η Ρέντινγκ έκανε νίκη στην έδρα της ουραγού Ιπσουιτς, αλλά πριν απ' αυτή είχε πολλούς μήνες να πάρει τρίποντο εκτός έδρας. Η Στόουκ προέρχεται από σερί ισοπαλιών τον τελευταίο καιρό, αλλά σίγουρα είναι καλύτερη ομάδα απ' την σημερινή της αντίπαλο και περιμένω ότι θα επικρατήσει.

ΧΕΡΤΑ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, 2 (2,00).
Εδώ δεν τίθεται θέμα για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Ξεκάθαρη η υπεροχή του ρόστερ της Ντόρτμουντ, ενώ η Χέρτα έχει και πολλούς αμφίβολους παίχτες λόγω τραυματισμών. Αν η φιλοξενούμενη παίξει αυτό που μπορεί, το διπλό θα έρθει. Και πιστεύω ότι η Ντόρτμουντ άφησε πίσω της τις κακές εμφανίσεις και πλέον θα επικεντρωθεί στο κυνήγι του τίτλου, επομένως περιμένω να περάσει νικηφόρα απόψε απ' το Βερολίνο.

ΤΟΡΙΝΟ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ, 1 (1,99).
Απ' τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του Καμπιονάτο το τελευταίο δίμηνο η Τορίνο. Και γι' αυτό έχει φτάσει σε θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισητήριο. Αντιστρόφως ανάλογη η πορεία της Μπολόνια, που βρίσκεται κάτω απ' τη ζώνη υποβιβασμού και θα χαροπαλέψει για τη σωτηρία. Αν η Τορίνο συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, δεν βλέπω με ποιο τρόπο θα γλυτώσουν οι μπολονέζοι.

Ταμείο στις 981,50 μονάδες.

Καλή επιτυχία.