Κουπονάρα η χθεσινή, αλλά και το σημερινό πρόγραμμα είναι εξίσου γεμάτο με σπουδαία παιχνίδια. Με ελληνικό ντέρμπι, με ντέρμπι κορυφής στο Καμπιονάτο, με ντέρμπι της πόλης του Λίβερπουλ, αλλά και κάμποσα ακόμα εξαιρετικά ματς ανά την Ευρώπη.

Αυτές είναι οι κυριακάτικες επιλογές.

ΜΠΕΤΙΣ - ΧΕΤΑΦΕ, 1 (2,40).
Μέσα σε λίγες μέρες η Μπέτις αποχαιρέτησε και το Γιουρόπα Λιγκ και το Κύπελλο Ισπανίας. Πλέον, ο μόνος δρόμος για διάκριση είναι η κατάληψη μία εκ των θέσεων που δίνουν έξοδο στο Γιουρόπα της επόμενης σαιζόν. Και για να επιτευχθεί αυτό, η νίκη σήμερα κόντρα στη Χετάφε είναι επιβεβλημένη. Η Χετάφε εκτός έδρας ούτε κερδίζει εύκολα αλλά ούτε και χάνει. Αντιθέτως, είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες μακριά απ' το σπίτι της. Απόψε, πάντως, πιστεύω ότι η Μπέτις θα βρει τον τρόπο να κερδίσει. Οχι μόνο γιατί καίγεται για τη νίκη, αλλά και γιατί έχει σαφώς ποιοτικότερο ρόστερ απ' την αντίπαλό της.

ΕΡΖΟΥΡΟΥΜ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ, 2 (1,95).
Η προτελευταία υποδέχεται τη δεύτερη της βαθμολογίας. Πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας υπέρ της Γαλατά, αλλά και σαφώς πιο φορμαρισμένη η ομάδα του Μήτρογλου, που κάνει τεράστια προσπάθεια ώστε να καλύψει τη διαφορά απ' τη πρωτοπόρο Μπασακσεχίρ. Η Ερζουρούμ σε ελεύθερη πτώση, αφού έχει μόλις μία νίκη το τελευταίο τρίμηνο και βαδίζει με συνέπεια προς τον υποβιβασμό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ, 2 (1,88).
Κάποτε ο ΠΑΟΚ κατέβαινε σαν το αρνί στη σφαγή, όταν επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Πλέον τα κόζια άλλαξαν δραματικά και στις δύο τελευταίες επισκέψεις τους οι ασπρόμαυροι της Θεσσαλονίκης φιλοδώρησαν με αντίστοιχες τριάρες τους πράσινους. Και η διαφορά δυναμικότητας είναι ακόμα μεγαλύτερη αυτή τη περίοδο, αφού ο Δικέφαλος έχει φτιάξει υπερπλήρες ρόστερ για τα ελληνικά δεδομένα και καλπάζει ολοταχώς προς τη κατάκτηση του νταμπλ, ενώ ο Παναθηναϊκός παραπαίει και η γκρίνια κατά δικαίων και αδίκων όλο και αυξάνεται. Και δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα μπορέσει απόψε η ομάδα του Δώνη να σταθεί με αξιώσεις απέναντι στον ΠΑΟΚ, που κατεβαίνει φουριόζος με σκοπό να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα.

Ταμείο στις 1004,40 μονάδες.

Καλή επιτυχία.