Καλημέρα. 

Τελευταίο κουπόνι του Μάρτη το σημερινό. Μας ξεπάγιασε αυτή τη βδομάδα ο Μάρτης, επιβεβαιώνοντας το παρατσούκλι "παλουκοκαύτης". Σήμερα που μας αποχαιρετά, ας ελπίσουμε να μας ζεστάνει λίγο, ειδικά στη τσέπη.

Οι προτάσεις της Κυριακής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, 2-3 γκολ (2,10).
Διαδικαστικό παιχνίδι, αφού και οι δύο ξέρουν τι θέση θα καταλάβουν στη τελική βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι θα είναι δεύτεροι και θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι περιστεριώτες θα παίξουν στα προκριματικά του Γιουρόπα. Οπότε, το μόνο που διακυβεύεται είναι το γόητρο και γι' αυτό θα παλέψουν οι δύο αντίπαλοι. Ο Ατρόμητος θα παίξει με το γνωστό του στυλ, αυτό της σφιχτής άμυνας με αντεπιθέσεις. Το σύνολο 2-3 γκολ είναι το αγαπημένο των περιστεριωτών εκτός έδρας και περιμένω να συνεχίσουν κι απόψε στο ίδιο μοτίβο.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ, γκολ/γκολ (2,05).
Ζωής ή θανάτου το ματς για τους γηπεδούχους, που παλεύουν να κρατηθούν πάνω απ' τη ζώνη υποβιβασμού. Η Σοσιεδάδ έχει κάποιες αμυδρές ελπίδες για έξοδο στο Γιουρόπα, αλλά δεν το κυνηγάει με πάθος, κάτι που φαίνεται κι απ' τα άσχημα αποτελέσματα που έχει φέρει προσφάτως. Η Βαγιαδολίδ θα σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ, αλλά πίσω είναι πολύ ευάλωτη και δύσκολα θα κρατήσει τους επιθετικούς των βάσκων. Το αμφίσκορο δίνεται σε εξαιρετική απόδοση και περιμένω να μας πληρώσει.

ΙΝΤΕΡ - ΛΑΤΣΙΟ, 1 (2,47).
Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ιντερ να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας απ' τη συμπολίτισσα Μίλαν που ηττήθηκε απ' τη Σαμπντόρια χθες. Η Λάτσιο είναι σκληροτράχηλη ομάδα, αλλά η Ιντερ είναι σε φόρμα και δεν θα χάσει την ευκαιρία απόψε.

Ταμείο στις 960,50 μονάδες.

Καλή επιτυχία.