Ο Δήμος Λαμιέων, όπως κάθε χρόνο, συντονίζεται με την υπόλοιπη Ελλάδα με σκοπό τη φροντίδα και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την ενίσχυση του εθελοντικού πνεύματος. Συντονιζόμαστε με την υπόλοιπη Ελλάδα και στέλνουμε από τη Λαμία το πιο ηχηρό μήνυμα, στην μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας το «Let's do it Greece»! 

Σας καλούμε λοιπόν και φέτος να συμμετάσχετε στο «Let's do it Lamia 2019» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 με τη συμμετοχή δημοτών, συλλόγων, φορέων. Όλοι μαζί θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα πραγματοποιήσουμε ταυτόχρονες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης του περιβάλλοντος, σε όλο το Δήμο μας.

Προηγείται η σχολική εβδομάδα εθελοντισμού η οποία θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 1 Απριλίου έως και την Κυριακή 7 Απριλίου 2019. Με τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων για τις σχολικές μονάδες, η εθελοντική δράση διαρκεί μια βδομάδα, κατά την οποία το κάθε σχολείο μπορεί να οργανώσει τις δικές του δράσεις και να συνεργαστεί με το Δήμο μας για υποστηρικτική βοήθεια. 

Για την καλύτερη οργάνωση όλων των κατά τόπους εθελοντικών δραστηριοτήτων και προκειμένου να παραληφθούν εγκαίρως τα απαιτούμενα υλικά από τους συμμετέχοντες φορείς (σακούλες, γάντια, χρώματα κ.λ.π.), τους καλούμε να δηλώσουν τη δράση τους, συμπληρώνοντας το συνημμένο πίνακα και να τον αποστείλουν μέχρι την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 είτε ηλεκτρονικά στο Ε-mail: letsdoitlamia@gmail.com, είτε διά ζώσης στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct στην οδό Λεωνίδου 9-11 (1ος όροφος). 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 22310 67400 από τις 08.30 έως τις 14.00.

Ελάτε να γίνουμε όλοι μαζί η μεγάλη αλλαγή που θέλουμε!