Γλυκόπικρη γεύση άφησε στο φινάλε το τελικό αποτέλεσμα στη Λαμία,  αφού έχοντας την κυριαρχία καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κατάφερε και προηγήθηκε, όμως από μια στημένη φάση τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, τα Γιάννενα ισοφάρισαν.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με λίγες καλές στιγμές, όπου οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι, όταν στο 22ο λεπτό την κεφαλιά του Κάργα, έδιωξε εντυπωσιακά ο Σαράνοβ.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι, απείλησαν με ένα σουτ του Μπερτόλιο στο 12' , που πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μιχαήλ, ενώ η μεγάλη φάση για τη Λαμία ήταν στο 44', σε κεφαλιά του Μπαράλες, ο Μιχαήλ έδιωξε δύσκολα.

Στην επανάληψη η Λαμία μπήκε πιο δυνατά και με τον Πίτι και τον Μπερτόλιο σε μεγάλα κέφια, έκλεισαν τους Γιαννιώτες στα καρέ, ενώ στο 56ο λεπτό, ο Καραμάνος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Κι ενώ όλα έδιεχναν πως οι Λαμιώτες θ πάρουν τη νίκη, τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη, ο Κάστρο με κιεφαλιά έκανε το τελικό 1-1.

Το φιλμ του αγώνα

Α' ΜΕΡΟΣ

13' Ο Μπερτόγλιο δοκιμάζει το σουτ με το δεξί, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νεόφυτου Μιχαήλ. Καλή έμπνευση από τον Αργεντινό.
22' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Αθανασιάδης κάνει τη σέντρα με το δεξί από αριστερά, ο Κάργας πιάνει την κεφαλιά, ο Σαράνοβ εντυπωσιακά σε κόρνερ.


Β' ΜΕΡΟΣ

44' Ευκαιρία για τη Λαμία. Ο Μπαράλες πιάνει την κεφαλιά, ο Μιχαήλ απομακρύνει, ο Καρυπίδης προσπαθεί να γυρίσει, αλλά είναι σε θέση οφσάιντ.
56' ΓΚΟΟΟΛ για τη Λαμία (Καραμάνος) και Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Εξαιρετική ενέργεια του Σκαρντοβέλι από αριστερά, σέντρα, ο Καραμάνος με κεφαλιά ψαράκι κάνει το 1-0 από το κέντρο της περιοχής του ΠΑΣ.
86' ΓΚΟΟΟΛ για τον ΠΑΣ Γιάννινα (Κάστρο) και Λαμία - ΠΑΣ 1-1: Ο Μπουκουβάλας εκτελεί το κόρνερ, ο Κάστρο έχει καλύτερη θέση από τον Καραμάνο και με κεφαλιά κάνει το 1-1. 

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος)
Σαράνοφ, Σκόνδρας (46' Βασιλαντωνόπουλος) , Βάντερσον, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνος, Πίτι (68' Μπλάζιτς), Δημούτσος (82' Τομάς).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης)
Μιχαήλ, Νικολιάς, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Αθανασιάδης, Σκόνδρας (61' Γιάκος), Κάστρο, Βιδάλ (60' Αποστολόπουλος), Μάνος (66' Λεό), Πάντελιτς, Κάργας.