Όπως ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης, από σήμερα είναι μέλος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας συλλόγων (ECA).
Να θυμίσουμε πως από την Ελλάδα, μέλη της ECA είναι επίσης η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Αστέρας Τρίπολης είναι περήφανο μέλος της ECA».

Επίσης η ομάδα της Αρκαδίας, συμμετέχει στο πρόγραμμα #Morethanfootball Action Weeks.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης συμμετέχει στην καμπάνια της European Football for Development Network (EFDN) σε συνεργασία με την European Club Association (ECA). Η εκστρατεία #Morethanfootball Action Weeks καλεί τους οργανισμούς - μέλη της να περάσουν κοινωνικά μηνύματα για τις εβδομάδες 19 Μαρτίου έως 9 Απριλίου.


Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, πιστός στον κοινωνικό ρόλο που υπηρετεί σε όλη τη διαδρομή του, ανακοινώνει μια σειρά από κοινωνικές δράσεις σε αυτό το διάστημα. 

Στο βίντεο που ακολουθεί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περνούν το δικό τους κοινωνικό μήνυμα και ταυτόχρονα, σύμφωνα και με την οδηγία της ευρωπαϊκής καμπάνιας (#passiton) καλούν ποδοσφαιριστές από άλλες ομάδες να κάνουν το ίδιο. Επιπλέον, ο ΑΣΤΕΡΑΣ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να γίνουν κοινωνοί στην καμπάνια #Morethanfootball. Στείλτε το e-mail σας στη διεύθυνση press@asterastripolis.gr και περάστε το δικό σας κοινωνικό μήνυμα. Πώς το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι... κάτι περισσότερο από ποδόσφαιρο;

Δημιουργήστε τον δικό σας τοίχο με κοινωνικά μηνύματα, τα οποία ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα συγκεντρώσει και θα δημοσιεύσει, αποστέλλοντάς τα στους Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς. 

Στη διάρκεια των #Morethanfootball Action Weeks ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα παρουσιάσει κι άλλες δράσεις, επιβεβαιώνοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα του, αλλά και την ευθύνη που έχει αναλάβει απέναντι στο ποδόσφαιρο και τους φιλάθλους του.