Η πρώτη νίκη του ΟΦΗ με τον Χάιμε Βέρα στον πάγκο του φούντωση τη μάχη της παραμονής στην κατηγορία, ενώ οι ΑΕΚ με τη νίκη στο Περιστέρι φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην τρίτη θέση. Οι αριθμοί έχουν τη δική τους γοητεία και στα παιχνίδια της Κυριακής…

1100 γκολ έχει πετύχει πλέον ο ΟΦΗ στην έδρα του στην ιστορία της Α' Εθνικής/Super League, με τα δύο που έβαλε στον Λεβαδειακό. Χρειάστηκε 659 αγώνες για να τα φτάσει.

500 γκολ παθητικό εκτός έδρας στην κατηγορία έφτασε ο Λεβαδειακός με τα δύο που δέχτηκε από τον ΟΦΗ. Έχει παίξει 280 παιχνίδια.

300 αγώνες στην επαγγελματική του καριέρα έφτασε ο Βαγγέλης Οικονόμου του Παναθηναϊκού, αγωνιζόμενος στο ντέρμπι των αιωνίων. Έχει 148 αγώνες στη Super League Σουρωτή, 51 στην Β' Εθνική, 38 στην Γ' Εθνική, 33 στην Premier Σκωτίας, 26 στο Κύπελλο Ελλάδας και 4 στο Europa League.

300 αγώνες πρωταθλήματος στην καριέρα του συμπλήρωσε ο Γιάννης Μανιάτης. Έχει 258 στην Α' Εθνική/Super League, 34 στο πρωτάθλημα Τουρκίας και 8 στο πρωτάθλημα Βελγίου.

166 συμμετοχές στην Super League Σουρωτή με τη φανέλα της Ξάνθης έφτασε ο Δήμος Μπαξεβανίδης και είναι δέκατος στην ιστορία της ομάδας, ξεπερνώντας τον Γιουράι Μπούτσεκ, που έχει 165.