Πέντε παιχνίδια απομένουν για τελειώσει το Πρωτάθλημα της Super League και στα τρία από αυτά, ο ΠΑΣ Λαμία τα έχει μέσα στο ΔΑΚ.
Και τι παιχνίδια, με Πανιώνιο, με ΑΕΚ και Ολυμπιακό!!

Οι 30 πόντοι που έχει ήδη αυτή τη στιγμή η Λαμία, εξασφαλίζουν όπως όλα δείχνουν την άνετη παραμονή της, χωρίς ωστόσο αυτό να κρατάει τους κυανόλευκους και να μην κοιτάζουν παραπάνω, όπου συλλέγοντας βαθμούς να ορέγονται και την Ευρώπη.

Η εικόνα λοιπόν που δείχνει η βαθμολογία, είναι πως η Λαμία των 30 βαθμών, έχει βάλει ομάδες από κάτω όπως, ο Πανιώνιος και η Ξάνθη με 29, ο Αστέρας Τρίπολης και η ΑΕΛ με 27 βαθμούς, οι οποίες δείχνουν να σώζουν την Κατηγορία.

Έναν αστερίσκο (*) εδώ, μιας και εκκρεμεί η τιμωρία του Παναθηναϊκού από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και οι πράσινοι από 32 βαθμούς, βρεθούν στους 26.

Από κει και κάτω το γκρουπ  των ομάδων που μία εξ αυτών θα παλέψει με μπαράζ για την παραμονή της και οι υπόλοιπες που θα υποβιβαστούν.
Και αυτές είναι, τα Γιάννενα με 26 βαθμούς, ο ΟΦΗ με 22, ο Λεβαδειακός με 20 κι ο Απόλλωνας με 10.

Αυτή είναι η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ υπάρχει και ο πίνακας με τα εισιτήρια, όπου η Λαμία δεν τα πάει άσχημα, αλλά θα μπορούσε και καλύτερα.
Η Λαμία βρίσκεται στη 12η θέση, έχοντας κόψει 20.579 εισιτήρια με μέσο όρο τα 1.715 εισιτήρια.
Μάλιστα υπολείπεται μόλις 73 εισιτήρια από τον Πανιώνιο που είναι πιο πάνω, ενώ από κάτω έχει βάλει Λεβαδειακό, Ξάνθη, Απόλλωνα Σμύρνης και Ατρόμητο.
Ναι, ο Ατρόμητος της 3ης και 4ης θέσης, βρίσκεται στην τελευταία θέση στα εισιτήρια.

Βέβαια τη Λαμία ποσώς την ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι, ότι πρόγραμμα είχαν, έκοψαν και τα ανάλογα εισιτήρια.
Αλλά η Λαμία έχει υποδεχθεί στην έδρα της μόνο ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, που είναι ομάδες με δυνατό brand name, όπου ο ΠΑΟΚ είναι εν δυνάμει Πρωταθλητής, ο Παναθηναϊκός ιστορικά (ασχέτως με το τι περνάει τα τελευταία χρόνια) έχει όνομα και φιλάθλους στην πόλη της Λαμίας και ο Ατρόμητος που είναι μια ομάδα που κεντρίζει το μέσο φίλαθλο να πάει να τη δει να αγωνίζεται.

Στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, η Λαμία έχει την ευκαιρία να εκτοξευτεί στο θέμα των εισιτηρίων, αφού έρχεται ο Πανιώνιος και στη συνέχεια δύο μεγάλα και δυνατά ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, η περυσινή Πρωταθλήτρια ΑΕΚ και ο προπέρσινος Πρωταθλητής Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η βαθμολογία και η κατάταξη των εισιτηρίων, μέχρι στιγμής