Επειδή πολύς λόγος γίνεται τώρα τελευταία για τις ανανεώσεις και τις λήξεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία, μετά την διαφαινόμενη παραμονή της ομάδας για 2η φορά στην ιστορία της στη Μεγάλη Κατηγορία, άρχισε παραφιλολογία του ποιος μένει και ποιος φεύγει, ειδικά από τα Μέσα Ενημέρωσης των Αθηνών.

Ok, δεν ξέρουμε εμείς και εσείς τα ξέρετε. Bingo!!

Όπως στην εποχή που η ενημέρωση έχει περάσει σε άλλη διάσταση και η πληροφόρηση έχει πάει σε άλλο επίπεδο, οι πονηροί χάνουν και οι έξυπνοι κερδίζουν.

Εύκολα λοιπόν, αν ανατρέξει κάποιος στο διαδίκτυο και χωρίς να επικοινωνήσει με ομοσπονδίες, μπορεί να βρει τη διάρκεια των συμβολαίων οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή, σε ιστοσελίδες που παρακολουθούν την ποδοσφαιρική αγορά και τους μάνατζερ.

Επειδή λοιπόν, κάποιοι βιάστηκαν να γράψουν για τη Λαμία, χωρίς τη Λαμία, σας παραθέτουμε τη λίστα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία.

Θα διαπιστώσετε λοιπόν στον παρακάτω πίνακα, πως 10 ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο έναν ακόμη χρόνο (με πράσινο χρώμα) και 3 παίκτες βρίσκονται στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού (με κίτρινο χρώμα), ενώ για τους υπόλοιπους το συμβόλαιό τους λήγει φέτος το καλοκαίρι.

Αναλυτικά