Αναβλήθηκε για την επόμενη Τετάρτη η εκδίκαση της υπόθεσης για το χειραγωγημένο παιχνίδι, ΟΦΗ-Αιγινιακός, όπου πρωτόδικα η Επιτροπή Δεοντολογίας έχει επιβάλλει την ποινή του υποβιβασμού και στις δυο ομάδες.

Τον πρώην πρόεδρο του ΟΦΗ, Φώτη Τσάλο, θα εκπροσωπούσε στο δικαστήριο ο Αλέξης Κούγιας, όμως επειδή ο γνωστός ποινικολόγος είχε δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη και δεν είχε προλάβει να μεταβεί στην Αθήνα, ζητήθηκε από την πλευρά του αναβολή. 

Όλες οι πλευρές συμφώνησαν στο αίτημα και έτσι η επιτροπή ανέβαλε την εκδίκαση για την επόμενη Τετάρτη, 27 Μαρτίου στις 18:00.

Να σημειωθεί ότι αφότου δόθηκε η αναβολή, ο εκ των δικηγόρων του ΟΦΗ, Αργύρης Λίβας, ζήτησε από την Επιτροπή Εφέσεων να μη γίνει δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση του Απόλλωνα Σμύρνης, επικαλούμενος τις διατάξεις του κανονισμού των δικαιοδοτικών οργάνων. 

Ο Απόλλωνας Σμύρνης, όπως έγινε γνωστό, θα κάνει πρόσθεση παρέμβαση εναντίον της έφεσης της κρητικής ομάδας, επιθυμώντας τη διατήρηση της ποινής υποβιβασμού που της έχει επιβληθεί.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα σενάριο που υποστηρίζει πως δεν θα γίνει αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων και πως ο προτελευταίος της Super League ίσως δώσει αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της Football League. Και πάνω σε αυτό το σενάριο ποντάρουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης με την πρόσθετη παρέμβασή τους.

Το θέμα της παρέμβασης της «ελαφράς ταξιαρχίας» θα κριθεί με την εκδίκαση της υπόθεσης.


Η ενημέρωση της ΕΠΟ έχει ως εξής:

7. Πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κατά 1) της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και 2) της ασκηθείσας εφέσεως της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κατά της υπ΄αριθμ. 4/2019 απόφασης Επιτροπής Δεοντολογίας ΕΠΟ και υπέρ του κύρους και της διατήρησης της υπ΄αριθμ. 4/2019 απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας ΕΠΟ.