Την παρουσίαση του συνδυασμού "Λαμία-Περήφανη Πόλη", πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο κινηματοθέατρο Γαλαξίας, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμίας, Θύμιος Καραϊσκος.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τόσο την αίθουσα της παρουσίασης, όσο και τον εξωτερικό χώρο, μέχρι και την Πλατεία Ελευθερίας.
Ανάμεσα στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, το Speaker.gr, έχει τη χαρά να έχει συνεργάτες του, που πίστεψαν στην προσπάθειά μας και έτειναν χείρα βοηθείας στο εγχείρημά μας.

Πρώτη απ' όλους η Αμαλία Ποντίκα, Αρχιτέκτων-Μηχανικός, η οποία έχει βάλει την υπογραφή της σε καλαίσθητα ανακαινισμένα καταστήματα και οικίες της πόλης μας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Pontikas-Marble και στον Γιώργο Ποντίκα (ιδιοκτήτη της εταιρείας και Πρόεδρο του ΠΑΣ Λαμία) που μας εμπιστεύτηκαν.



Στη συνέχεια να αναφέρουμε τον άνθρωπο που στηρίζει κάθε αθλητική δραστηριότητα της πόλης μας, ένα άνθρωπο του εμπορίου, στέλεχος του ΕΒΕ Φθιώτιδας και σημαιοφόρο της Λαμίας με την επιχείρηση που διαθέτει, το Δημήτρη Ρίζο, ιδιοκτήτη του cafe-bar Venezia, σήμα κατατεθέν της διασκέδασης στην πόλη μας.



Τέλος θα αναφέρουμε το Νομικό Σύμβουλο και Πολιτικό Επιστήμονα, τον δικηγόρο Δημήτρη Τσιγάνη, ο οποίος μας δίνει απλόχερα τις γνώσεις του και τις συμβουλές του, όταν και όποτε τις ζητήσουμε.



Το Speaker.gr, σας εύχεται καλή επιτυχία!!


Δείτε το φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση