Η Λαμία προσπάθησε, έπιασε καλή απόδοση, όμως δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να φεύγουν από το ΔΑΚ Λαμίας νικητές (1-3). Καταπληκτικά γκολ από Ασούμπρε και Φορτούνη.

Με τις δυο ομάδες να είναι βαθμολογικά αδιάφορες, το παιχνίδι στο ΔΑΚ ήταν αρκετά ανοιχτό. Από το ξεκίνημα ο Ολυμπιακός θέλησε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως η Λαμία του έκανε τη ζωή δύσκολη.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του 35ου λεπτού, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Καμαρά να αξιοποιεί την ασίστ του Ποντένσε και με ψύχραιμο πλασέ να νικάει τον Μελίσσα για το 0-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, παρότι δεν ήταν καλύτεροι από την ομάδα του Μάκη Χάβου.

Στην επανάληψη, οι «κυανόλευκοι» ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 65' ο Ασούμπρε με εντυπωσιακό τελείωμα, νίκησε τον Λοντίγκιν για το 1-1, με τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του σκόρερ.

Η χαρά όμως της Λαμίας δεν κράτησε για πολύ. Στο 68' ο Φορτούνης με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Μελίσσα, που παρά την υπερπροσπάθεια που έκανε ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

Μετά το γκολ του Ολυμπιακού, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και πάλι να φτάσουν στο γκολ, όμως δεν ήταν εύκολο να φτάσουν στα «καρέ» των «ερυθρόλευκων».

Αφού λοιπόν η Λαμία δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, ο Ολυμπιακός κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι.

Ο Νάτχο, μόλις 1 λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, τροφοδότησε τον Χασάν, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3 στο 85'.

Ακόμη και μετά το 1-3, η Λαμία προσπάθησε να βρει γκολ, όμως η άμυνα των φιλοξενούμενων νίκησε τον Τσούκαλο στο 94'.

Έτσι λοιπόν, η Λαμία αποχαιρέτησε με ήττα το ΔΑΚ Λαμίας, όσον αφορά το πρωτάθλημα, καθώς απομένει ένα εντός έδρας παιχνίδι, αυτό με αντίπαλο την ΑΕΚ, στη ρεβάνς του 2-0 για το Κύπελλο.

Η σεζόν ολοκληρώνεται στη Ριζούπολη, όπου η Λαμία θέλει να κλείσει με νίκη απέναντι στον Απόλλωνα, για να βάλει θαυμαστικό σε μια φοβερά πετυχημένη χρονιά. Πριν όμως από αυτό, άπαντες επικεντρώνονται στο κρισιμότατο παιχνίδι της Μεγάλης Πέμπτης με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Εκεί, τα παιδιά του Μάκη Χάβου αναμένεται να δώσουν τα πάντα για να διεκδικήσουν την ιστορική πρόκριση στον τελικό. Το γήπεδο πρέπει να γεμίσει, με τον κόσμο της Λαμίας να δίνει τον παλμό.