Ο ΠΑΟΚ είναι ο Πρωταθλητής στο Πρωτάθλημα Υποδομών Κ15, επικρατώντας του συμπολίτη του Άρη στον Τελικό στο ΔΑΚ Λαμία με σκορ 3-1.

Ο Δικέφαλος του Βορρά στο πρώτο μέρος, επέβαλλε το ρυθμό του και κατάφερε να προηγηθεί, να διπλασιάσει τα τέρματά του και να πάει στην ανάπαυλα με το σκορ 3-0.
Εν αντιθέσει με τους κιτρινόμαυρους που σπατάλησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης πίεσε, εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ και μείωσε, ενώ στη συνέχεια χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο καμία από τις ομάδες να πετύχει ένα τέρμα και να παραμείνει το τελικό 3-1 κι τον ΠΑΟΚ να κατακτά τον Τίτλο.

Αναλυτικά

Τα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά, καθώς η μόνη καλή στιγμή ήταν η εκτέλεση φάουλ του Χατζηιωάννου από πλευρά Άρη στο 7ο λεπτό, που ανάγκασε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Μοναστηρλή, σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Η επόμενη αξιόλογη ευκαιρία ήταν και πάλι για τον Άρη στο 18ο λεπτό, με τον Παναγίδη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας από τον Ξανθόπουλο, αλλά το πλασέ που επιχείρησε από το ύψος της περιοχής κατέληξε πάνω από το δοκάρι του ΠΑΟΚ.

Αυτή ήταν και η στιγμή που οι ποδοσφαιριστές του "δικεφάλου" ξύπνησαν και στην πρώτη φορά που πάτησαν την περιοχή του Κυριαζή, σκόραραν. 
Στο 19′ ο Κούτσιας πήρε τη μπάλα στα αριστερά της περιοχής, έκανε διαγώνια κίνηση, αποφεύγοντας τους αμυντικούς του Άρη και με το δεξί πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα τερματοφύλακα, κάνοντας το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα έγινε και το 2-0 για τον ΠΑΟΚ.
Ο Σμυρλής μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Κούτσιας και πάλι με διπλή προσπάθεια, διπλασίασε από κοντά το προβάδισμα της ομάδας του.

Ο "δικέφαλος" όμως δε σταμάτησε εκεί, αφού στο 37′ έκανε και το 3-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. 
Ο Σπυριδόπουλος βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Τσίκο, που δεν είχε κανένα πρόβλημα να πλασάρει τον Κυριαζή.

Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες μπήκαν κάπως νωθρά, αποτέλεσμα και της μεγάλης διαφοράς στο σκορ.

Οι "κίτρινοι", όμως έπρεπε να επιτεθούν για να μπουν ξανά στο παιχνίδι και απείλησαν για πρώτη φορά στο 50ο λεπτό με τον Παναγίδη. 
Ο άσος του Άρη μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, αλλά το πλασέ του δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Το ματς άρχισε να βρίσκει και πάλι ρυθμό και στο 59′ ο Σμυρλής έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 4-0, όταν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των "κιτρίνων", αλλά τα πλασέ του αποκρούστηκε.

Στο 61′ ήταν σειρά του Άρη να ακουμπήσει το γκολ, αλλά το μακρινό πλασέ του Παναγίδη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ 1 λεπτό αργότερα, ο Κεδίκογλου του ΠΑΟΚ πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι, αλλά δεν ανησύχησε τον Κυριαζή.

Ο Άρης, όμως, έψαχνε έντονα το γκολ, το οποίο τελικά βρήκε στο 66′ με τον Χατζηιωάννου, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα από τον Μοναστηρλή και σε κενή εστία μείωσε σε 3-1.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, μιας και στο εναπομείναντα χρόνο ο "δικέφαλος" διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι και οι "κίτρινοι" δεν μπόρεσαν να βρουν άλλη καθαρή φάση για γκολ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ (Παπαβασιλείου)
Μοναστηρλής, Tασιούρας, Σινανάι (46′ Τσέλα), Ζίλο, Κουτσίδης, Τσίκος, Σμυρλής (68′ Καμάρος), Σπυριδόπουλος (46′ Μπάμπουρας), Κούτσιας, Ρουμιάντσεβ, Κουλούρης (56′ Κεδίκογλου).

Άρης (Καζανάς)Κυριαζής, Κοτινάκης, Συμεωνίδης (46′ Ελευθερούδης), Τάλκα, Βακουφτσής (46′ Καραμανλής), Τσιάτσιος, Τσέρα, Ξανθόπουλος (79′ Καραγκιοζάκης), Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Κασαπίδης (46′ Βρέττας).

Φωτορεπορτάζ