Το καλύτερό της παιχνίδι, πραγματοποίησε η Κ19 του ΠΑΣ Λαμία και επικράτησε με ολική ανατροπή στο σκορ του Ολυμπιακού με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού και μόλις στο 5ο λεπτό, άνοιξαν το σκορ με τον Μαρίνο.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και ένα τέταρτο μετά στο 20', έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με πλασέ του Λαμπρόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από παράλληλη μεταβίβαση του Κασάπα.


Κατόπιν οι της Λαμίας κυριάρχησαν στο χώρο του κέντρου και κυκλοφόρησαν τη μπάλα, δημιουργώντας ευκαιρίες, με μία εξ αυτών στο 35' να σταματάει στο αριστερό δοκάρι μετά από κεφαλιά ψαράκι του Κασάπα σε γύρισμα του Κουδουνά. Με το σκορ ισόπαλο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, η Λαμία πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, είχε ακόμη ένα δοκάρι με διαγώνιο σουτ του Κασάπα στο 60' μέσα από την περιοχή και έκανε την ολική ανατροπή στο 81ο λεπτό πάλι με τον Λαμπρόπουλο με κοντινό πλασέ, μετά από ατομική ενέργεια του Κωστίκα και τέλεια ασίστ στον σκόρερ.


Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ Λαμία (Απόστολος Παπανικολάου): Σόμογλου, Κουδουνάς, Ψωρογιάννης, Μητσόπουλος, Στεφανής, Καραγιάννης, Κωστίκα (93′ Πιτσάνι), Καρβέλης, Κασάπας (67΄ Βλαχομήτρος), Λαμπρόπουλος, Δημητρίου (80΄ Γιαννακάκος).


Ολυμπιακός (Ρ. Πέρες): Στουρνάρας, Ντουμάνης, Μποσκουϊδης, Πέιος, Γαλούπης (82΄ Γεωργαντής), Νεοφυτίδης, Γλυνός, Ξενιτίδης, Μαρίνος, Βοΐλης, Μπουλλάρι (61΄ Τσερκώνης).


Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: