Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, Λαμία και ΑΕΚ πέτυχαν από 2 γκολ με το τελικό σκορ (2-2) να δικαιώνει όσους βρέθηκαν στο ΔΑΚ, αψηφώντας τον καιρό.
Με τον Πέτρο Μάνταλο να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4', η ΑΕΚ θεώρησε πως θα έχει εύκολο έργο στη Λαμία. Οι «κυανόλευκοι» όμως έχουν αποδείξει πως είναι αλύγιστοι στο «κάστρο» τους. Με 2 γκολ του Μπαράλες έφεραν «τούμπα» το ματς, πριν ο Μπογέ σώσει το βαθμό για την Ένωση.

Το φιλμ της αναμέτρησης

Α' Μέρος 

4' Γκολ για την ΑΕΚ! Ο Μπακασέτας γύρισε την μπάλα στην περιοχή για τον Μάνταλο, με τον αρχηγό της Ένωσης να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα με ωραίο τελείωμα.

25 Δοκάρι για τη Λαμία! Ο Μπαράλες έκανε ωραία πάσα με το κεφάλι για τον Μπερτόλιο, με τον τελευταίο να πλασάρει στο δοκάρι.

29' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Μάνταλος έβγαλε κάθετα για τον Πόνσε με τον Αργεντίνο να βγαίνει τετ α τετ με τον Μελίσσα, όμως ο τερματοφύλακας της Λαμίας τον νίκησε.

33' Πέναλτι για την Λαμία! Ο Μπεχαράνο ανατράπηκε στην περιοχή από τον Μπακασέτα. 

34' Γκοοοοοοοολλλλλλ! Ο Μπαράλες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάρκα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Μετά το γκολ της Λαμίας, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 1-1.
Β' Μέρος

53' Γκοοοοοοολλλλλλλ για τη Λαμία! Ο Καραμάνος έκανε απίστευτο ανάποδο ψαλίδι με τον Μπάρκα να πραγματοποιεί εκπληκτική επέμβαση, όμως στο ριμπάουντ ο Μπαράλες με δυνατό σουτ νίκησε τον Έλληνα κίπερ.

67' Γκολ για την ΑΕΚ! Εκτέλεση κόρνερ, με τον Πόνσε να γυρίζει για τον Μπογέ με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα.

Μετά το γκολ του Πόνσε, η Λαμία προσπάθησε, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μπάρκα. Έτσι το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε. 

Οι συνθέσεις των ομάδων

Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο (73' Μπλάζιτς), Ασούμπρε, Μπερτόλιο (81' Τομάς), Καραμάνος, Μπαράλες (78' Ρόμανιτς).

ΑΕΚ (Μάνολο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμόες, Κρίστιτσιτς (86' Γιαννιώτας), Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπακασέτας (66' Μπογέ), Πόνσε.