Μόνο τυπικά θα είναι γηπεδούχος ο Έσπερος Λαμίας στον αγώνα της Κυριακής τους Ικάρους Σερρών μιας και  θα αναγκασθεί να χρησιμοποιήσει ως έδρα το Κλειστό της Καρδίτσας για να  παίξει το παιχνίδι για την 26η αγωνιστική  του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄Εθνικής στον 2ο όμιλο στις 17:00.

Το «Χαλκιοπούλειο» Κλειστό Γυμναστήριο Λαμίας φιλοξενεί το Σαββατοκύριακο 13-14/4 αγώνες Καράτε  και κατόπιν τούτο η μετακίνηση είναι αναγκαία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας καλαθοσφαίρισης του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, γνωστοποιεί ότι ο αγώνας της ομάδας μας με τους ΙΚΑΡΟΥΣ ΣΕΡΡΩΝ για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή 14-04-2019, θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο Καρδίτσας και ώρα 17:00 μμ.
Η μετακόμισή μας σε άλλη πόλη είναι αναπόφευκτη, λόγω προγραμματισμένων εκδηλώσεων στο Χαλκιοπούλειο Λαμίας, άλλου αθλήματος.
Το Δ.Σ. του συλλόγου γνωρίζοντας για την διοργάνωση έγκαιρα προσπάθησε για την εφικτότερη λύση υπέρ της ομάδας μας.
Η διαχείριση και το πλαίσιο λειτουργίας των αθλητικών χώρων της πόλης μας,εναπόκειται στην γενικότερη φιλοσοφία της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής, για την προαγωγή όλων των αθλημάτων.
Η μετακίνησή μας σε άλλη πόλη,εγένετο κατόπιν ωρίμου σκέψεως, σε συνεργασία με την υπεύθυνη υπηρεσία του Ε.Α.Κ. Λαμίας, ώστε σε καμιά περίπτωση να μην διακινδυνεύσουμε πιθανές επιπτώσεις, που θα επέφεραν βλάβη των κόπων της ομάδας μας, για λόγους ανεξάρτητους της θέλησής μας.

Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο"