Κανονικά έπρεπε να γράψω και κάτι για τον ερχομό της άνοιξης, αλλά μόνο ανοιξιάτικος δεν είναι ο καιρός. Ο Απρίλης συνεχίζει στο μοτίβο των προηγούμενων μηνών, που μας τάραξαν στη βροχή και στο κρύο.

Ποδοσφαιρικά έχουμε ένα πολύ δυνατό κουπόνι σήμερα, με το Κλάσικερ του Μονάχου να κλέβει τη παράσταση. Ενώ σπουδαία ντέρμπι έχουμε ακόμα στη Πριμέρα, αλλά και στο Καμπιονάτο.

Πάμε να δούμε τις προτάσεις της ημέρας.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ, 1 (1,85).
Μάχη δίχως αύριο ανάμεσα στις δύο ομάδες που μάχονται για παραμονή. Ειδικά για τους φιλοξενούμενους η ήττα θα είναι σαν μαχαιριά, αφού ήδη απέχουν 4 βαθμούς απ' τη σημερινή τους αντίπαλο. Η Στουτγκάρδη δεν εντυπωσιάζει φέτος, αλλά στην έδρα της είναι σχετικά αξιόπιστη. Ενώ η Νυρεμβέργη είναι απλά τραγική, όταν αγωνίζεται εκτός έδρας, κάτι που αποδεικνύουν και οι μόλις 2 βαθμοί που έχει πάρει φέτος μακριά απ' το γήπεδό της. Λογικά, εδώ έχουμε ένα δυνατό άσο κι αυτό ακριβώς θα ποντάρω.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΛΙΝΤΣ, 2 (2,05).
Τραγικός Μάρτιος για τη Μπέρμιγχαμ με 5/5 ήττες και κατρακύλα στη βαθμολογία. Ενώ η Λιντς συνεχίζει να βρίσκεται εντός της πρώτης δυάδας που δίνει απευθείας άνοδο στη Πρέμιερ Λιγκ. Τόσο η διαφορά ποιότητας των ρόστερ, όσο και η φόρμα τους, είναι καθοριστικές για την επιλογή μου σ' αυτό το ματς. Διπλό χωρίς πολλή σκέψη.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ, 2-3 γκολ (2,02).
Ντέρμπι πρωτοπόρων της Πριμέρα, αλλά η παράδοση είναι συντριπτική υπέρ των καταλανών τα τελευταία χρόνια και γι' αυτό οι αποδόσεις είναι ξεκάθαρα υπέρ τους. Οι πρωτευουσιάνοι σχεδόν πάντα καταφέρνουν να κρατήσουν σε χαμηλό τέμπο τη παρέα του Μέσι, αλλά πολύ σπάνια κερδίζουν τους μεγάλους αντιπάλους τους. Κι έτσι πιστεύω ότι θα κυλήσει και το αποψινό ματς, με λίγα γκολ. Γι' αυτό επιλέγω το σύνολο που είναι το αγαπημένο τους στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ταμείο στις 972 μονάδες.

Καλή επιτυχία.