Καλημέρα. 

Να κάνω ένα σχόλιο που δεν είναι αγωνιστικό ούτε στοιχηματικό. Τι γηπεδάρα είναι αυτή που έφτιαξε η Τόττεναμ! Ένα πραγματικό παλάτι, φτιαγμένο για να απογειώσει την ομάδα του βόρειου Λονδίνου. Και τι καλύτερο ευρωπαϊκό ντεμπούτο για το συγκεκριμένο παλάτι, απ' τη χθεσινή νίκη επί της ζάμπλουτης πρωταθλήτριας απ' το Μάντσεστερ!

Οι συγκρίσεις με την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα προκαλούν θλίψη. Το Στάδιο Καραϊσκάκη, το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας, θυμίζει κοτέτσι μπροστά στο ανάκτορο της Τόττεναμ. Να μη σχολιάσω για τα υπόλοιπα γήπεδα της Ελλάδας, που στην Αγγλία δεν θα χρησιμοποιούνταν ούτε για τουαλέτες. Όπως σωστά έγραψε ο Κατσουράνης τις προάλλες, είμαστε όντως 260 χρόνια πίσω απ' τους Άγγλους σε υποδομές. 

Ας αφήσουμε αυτές τις πικρές συγκρίσεις κι ας δούμε το αποψινό κουπόνι. Αυτό που κλέβει τη παράσταση είναι σίγουρα το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ για συμπλήρωμα θα βάλουμε και μια πινελιά από Τσάμπιονσιπ.

Οι προτάσεις της Τετάρτης.

ΑΓΙΑΞ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, 2 (2,36).
Ο νεανικός Αγιαξ εντυπωσίασε κόντρα στη ξεπεσμένη βασίλισσα Ρεάλ, αλλά απόψε βρίσκει μπροστά του τον ασυναγώνιστο Κριστιάνο και τη διψασμένη για το τρόπαιο Γιουβέντους. Σέβομαι το ταλέντο των ολλανδών, αλλά δε βλέπω με ποιο τρόπο θα μπορέσουν να κοντράρουν τη Γιουβέντους που υπερέχει στα πάντα και στο μυαλό της βρίσκεται μόνο ο τελικός της διοργάνωσης και η στέψη.

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, 2 (2,05).
Δε νομίζω να διαφωνήσουν κάποιοι ότι εδώ έχουμε το πιο δυνατό ζευγάρι των προημιτελικών, τουλάχιστον από πλευράς ονομάτων και προϊστορίας. Αλλά νομίζω πως κι εδώ έχουμε ένα φαβορί που ξεχωρίζει κι αυτό είναι η ομάδα απ' τη Καταλονία. Οι άγγλοι πέτυχαν έναν άθλο στη προηγούμενη φάση κόντρα στους λούζερ απ' το Παρίσι, αλλά πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να κοντράρουν τη φορμαρισμένη και με πολύ καλύτερο ρόστερ Μπαρτσελόνα. 

ΝΟΡΙΤΣ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ, 1 ημίχ./1 τελ. (2,00).
Η πυρηνοκίνητη αυτή την εποχή Νόριτς τρέχει σερί οχτώ νικών και πλέον βρίσκεται με ενάμιση πόδι στη Πρέμιερ Λιγκ. Ενώ είναι και η ομάδα με τη καλύτερη συγκομιδή εντός έδρας στη φετινή Τσάμπιονσιπ. Η Ρέντινγκ παλεύει σκληρά να κρατηθεί στη κατηγορία, αλλά απόψε έχει βουνό μπροστά της. Και νομίζω πως η Νόριτς θα καταφέρει να προηγηθεί απ' το πρώτο ημίχρονο, οπότε θα επιλέξω να ποντάρω συνδυαστικά άσο ημίχρονο και τελικό.

Ταμείο στις 963,40 μονάδες.

Καλή επιτυχία.