Η αποθέωση του άντερ ήταν το διήμερο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια των προημιτελικών δεν σημειώθηκαν πάνω από δύο γκολ. Τα πολλά φρου φρου πέρασαν. Τώρα οι ομάδες μετράνε κάθε κίνηση στο γήπεδο, αφού κάθε γκολ κοστίζει ακριβά. 

Απόψε το μενού έχει Γιουρόπα Λιγκ. Μόνο ένα ζευγάρι έχει ξεκάθαρο φαβορί, αυτό ανάμεσα στη Σλάβια και τη Τσέλσι. Στα υπόλοιπα αναμένονται μάχες μέχρις εσχάτων για την πρόκριση.

Πάμε να δούμε τις προτάσεις της βραδιάς.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΝΑΠΟΛΙ, 1 (2,45).
Ασυζητητί, το  πιο καυτό ζευγάρι που έβγαλε η κληρωτίδα σ' αυτή τη φάση. Και οι δύο ομάδες έχουν τα φόντα να πάνε μέχρι το τέλος του δρόμου και να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Δυστυχώς, η μία εκ των δύο θα αποχωρήσει τώρα. Η πρόκριση θα παιχτεί και στα δύο ματς, αλλά τουλάχιστον για το αποψινό προβλέπω νίκη των λονδρέζων που είναι πανίσχυροι φέτος στο γήπεδό τους και σκοράρουν με εντυπωσιακή άνεση εκεί μέσα. Συν ότι οι ναπολιτάνοι δείχνουν αρκετά ευάλωτοι φέτος μακριά απ' το Σαν Πάολο.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ, 2-3  γκολ (2,00).
Ισπανικός εμφύλιος εδώ κι όποια ομάδα επικρατήσει θα πρέπει να υπερασπιστεί την παράδοση των ομάδων της χώρας που τα τελευταία χρόνια κυριαρχούν στο Γιουρόπα. Αν και η Βαλένθια τα πάει πολύ καλύτερα φέτος στη Πριμέρα απ' την αποψινή της αντίπαλο, εδώ η αναμέτρηση είναι επί ίσοις όροις και η ζυγαριά μπορεί να γύρει οπουδήποτε. Και περιμένω τους δύο αντίπαλους να προσέξουν πολύ τα μετόπισθεν, γι' αυτό βρίσκω το σύνολο 2-3 γκολ ως την πιο ελκυστική επιλογή.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ, γκολ/γκολ (1,72).
Αλλο ένα πολύ δυνατό ζευγάρι με δύο ομάδες που βρίσκονται στη καλύτερη κατάσταση της σαιζόν αυτή τη περίοδο και πάνε από νίκη σε νίκη. Πολύ δύσκολο να μαντέψει κανείς τον τελικό νικητή, γι' αυτό θα προτιμήσω το αμφίσκορο, αφού και οι δύο σκοράρουν με εντυπωσιακή ευχέρεια.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΤΣΕΛΣΙ, 2 (1,70).
Εδώ είναι το μοναδικό ζευγάρι στο οποίο υπάρχει αδιαφιλονίκητο φαβορί. Κι αυτό είναι η Τσέλσι, που είναι και η ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση του τροπαίου. Οι τσέχοι πέτυχαν μια φανταστική πρόκριση εις βάρος της Σεβίλλης στον προηγούμενο γύρο, αλλά πολύ δύσκολα θα πετύχουν και δεύτερη υπέρβαση. Η διαφορά ποιότητας είναι πολύ μεγάλη και περιμένω ότι η παρέα του Αζάρ θα δείξει από απόψε ποιος είναι το αφεντικό.

Ταμείο στις 943,90 μονάδες.

Καλή επιτυχία.