Καλημέρα. 

Επιστροφή στη ρουτίνα των εθνικών πρωταθλημάτων, μετά από μία έντονη εβδομάδα με πολύ δυνατά παιχνίδια στα ευρωκύπελλα. Σήμερα δεν έχουμε παιχνίδια με ομάδες θρύλους πχ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα, αλλά θα βολευτούμε με ταπεινές επαρχιακές ομάδες.

Οι αποψινές επιλογές.

ΝΟΤΙΝΓΚΧΑΜ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ, 1 (2,22).
Πέταξε το πουλί της ανόδου για τη Νότινγκχαμ μετά τις δύο απανωτές ήττες τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές. Μόνο γόητρο διακυβεύεται πλέον στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά έστω κι έτσι πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα και θα κερδίσουν τη Μπλάκμπερν που παραπαίει εκτός έδρας.

ΜΠΑΡΝΣΛΕΫ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ, 1 (1,72).
Δεν έχει περιθώρια η Μπάρνσλεϋ, αν θέλει να βρίσκεται στη προνομιούχα πρώτη δυάδα. Μόνο η νίκη υπάρχει πλέον γι' αυτούς, αφού η Σάντερλαντ πέρασε μπροστά τους τη προηγούμενη αγωνιστική. Η Φλίτγουντ είναι συμπαθητική ομάδα, αλλά τα πάντα σ' αυτό το ματς εξαρτώνται απ' τα κέφια των γηπεδούχων.

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ, 1 (2,10).
Το Στρασβούργο έχει πιθανότητες εξόδου στο Γιουρόπα και θέλει το τρίποντο απόψε για να πλησιάσει τις προνομιούχες θέσεις. Η Γκινγκάμπ βρίσκεται στη τελευταία θέση, αλλά ακόμα το παλεύει για να σωθεί. Το κακό ότι είναι η χειρότερη ομάδα της Γαλλίας στα εκτός έδρας παιχνίδια και γι' αυτό δεν της δίνω τύχη απόψε.

Ταμείο στις 972,60 μονάδες.

Καλή επιτυχία.