Καλημέρα. Δεν ασχολήθηκα με τις ρεβάνς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού δεν έβρισκα σταθερές για να ποντάρω. Και καλύτερα που έγινε έτσι, αφού απόλαυσα χωρίς άγχος και το σώου του Αγιαξ αλλά και το χθεσινό μεγάλο ματς στο Μάντσεστερ.

Πλέον γνωρίζουμε τις τέσσερις ομάδες που έφτασαν στα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Απόψε θα μάθουμε και τη τελική τετράδα των διεκδικητών του Γιουρόπα Λιγκ. Βέβαια, η Τσέλσι κι η Βαλένθια νιώθουν πως ήδη έχουν προκριθεί και θα πρέπει να συμβούν απίστευτα πράγματα για να μείνει κάποια εκ των δύο εκτός. Στα άλλα δύο ζευγάρια, η Αρσεναλ και η Μπενφίκα έχουν πάρει προβάδισμα, αλλά Νάπολι και Αϊντραχτ θέλουν να ρίξουν τη ζαριά τους πριν κριθεί η πρόκριση.

Αυτές είναι οι αποψινές προτάσεις.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ, 1 (1,85).
Οι γερμανοί έμειναν νωρίς με παίχτη λιγότερο στο πρώτο ματς κι εκεί φάνηκε να γυρνάει το παιχνίδι, ενώ πριν ήταν σαφώς υπέρτεροι και πίεζαν τους πορτογάλους. Απόψε θα κληθούν να αποδείξουν πως το καντήλι τους έχει ακόμα λάδι και θεωρώ ότι θα βάλουν δύσκολα στους λουζιτανούς. Δεν μπορώ να ξέρω ποιος θα προκριθεί, αλλά περιμένω ότι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν το αποψινό ματς και η πρόκριση θα κριθεί στα γκολ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ, 2-3 γκολ (2,00).
Οι βαλεντσιάνοι χτύπησαν σαν κόμπρες στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα και μάλιστα δύο φορές. Κι έτσι έχουν πάρει τεράστιο προβάδισμα έναντι της Βιγιαρεάλ, ώστε να βρεθούν αυτοί στα ημιτελικά. Δεν ξέρω αν οι φιλοξενούμενοι έχουν κουράγιο να κυνηγήσουν το θαύμα ή αν θα κάνουν συντήρηση για τη μάχη που δίνουν στη Πριμέρα για να αποφύγουν έναν ταπεινωτικό υποβιβασμό. Οσο για τους γηπεδούχους, πιστεύω ότι θα πάνε σε κοντρόλ παιχνίδι και δεν έχουν κανένα λόγο να κάνουν το παιχνίδι ροντέο. Γι' αυτό επιλέγω το σύνολο 2-3 γκολ.

ΝΑΠΟΛΙ - ΑΡΣΕΝΑΛ, 1 (1,72).
Οι κανονιέρηδες έχουν πάρει μεγάλο προβάδισμα, αλλά οι ναπολιτάνοι θα τα παίξουν όλα για όλα απόψε. Και η Αρσεναλ είναι μια ομάδα με πολλές αδυναμίες μακριά απ' το Εμιρέιτς. Το καυτό Σάο Πάολο θα σπρώξει την ομάδα του Αντσελότι στη νίκη απόψε, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτή η νίκη θα είναι αρκετή για πρόκριση. Ο άσος, πάντως, μου δείχνει εξαιρετικά πιθανός.

ΤΣΕΛΣΙ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ, 1 & όβερ 2,5 γκολ (2,02)
Εδώ έχουν κριθεί τα πάντα, εκτός κι αν συμβεί το όγδοο θαύμα. Η Σλάβια έβγαλε εκτός τη Σεβίλλη, αλλά δεύτερη υπέρβαση δεν μπόρεσε να κάνει. Η Τσέλσι θα νικήσει ξανά απόψε και πιστεύω ότι θα σημειωθούν και αρκετά γκολ, ώστε να πληρωθούμε συνδυαστικά άσο και όβερ.

Ταμείο στις 956,30 μονάδες.

Καλή επιτυχία.