Μετά τις έντονες συγκινήσεις που ζήσαμε μεσοβδόμαδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, τα σημερινά παιχνίδια στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ωχριούν. Κι ας είναι ζωτικής σημασίας αρκετά εξ αυτών, είτε για κατάκτηση τίτλου είτε για αποφυγή υποβιβασμού.

Πάμε να δούμε τι θα ποντάρουμε σήμερα.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΕΣΤΕΡ, 1 (3,20).
Από ήττες προέρχονται και οι δύο αντίπαλοι, ενώ η ομάδα του Λονδίνου έχει σερί τριών αγώνων που έφυγε με το κεφάλι σκυμμένο απ' το γήπεδο. Αλλά οι δύο απ' αυτές τις ήττες ήταν κόντρα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας, άρα μάλλον αναμενόμενες. Γουέστ Χαμ και Λέστερ είναι κοντά στη βαθμολογία και θεωρώ ότι η απόδοση στον άσο είναι εξαιρετική κι αξίζει με το παραπάνω να την τιμήσω.

ΕΪΜΠΑΡ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, 2 (2,45).
Η Ατλέτικο είναι πολύ ανώτερη ομάδα κι έχει το κίνητρο να κρατήσει τη δεύτερη θέση πάνω απ' τη μισητή συμπολίτισσα Ρεάλ. Η Εϊμπάρ έκανε καλή χρονιά, για τα κυβικά της, αλλά τον τελευταίο καιρό δείχνει εξουθενωμένη και κερδίζει πολύ σπάνια. Κι εδώ η απόδοση στο διπλό είναι σωστός πειρασμός.

ΙΝΤΕΡ - ΡΟΜΑ, 1 (1,83).
Η αλλοπρόσαλλη Ιντερ μας έχει κουβαδιάσει κάμποσες φορές φέτος, αλλά απόψε πιστεύω ότι θα καταφέρει να επικρατήσει της Ρόμα, που είναι κι αυτή εντελώς απρόβλεπτη και ασταθέστατη. Και οι δύο κυνηγούν την έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά οι ρωμαίοι δεν έχουν δείξει πως διαθέτουν το μέταλλο που απαιτείται για να γκαζώσουν στη τελική ευθεία.

Ταμείο στις 985 μονάδες.

Καλή επιτυχία.