Από σήμερα θα έχουμε κοινή ώρα έναρξης στα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα, για να αποφευχθούν τσιριτζάτζουλες μεταξύ των ομάδων. Ενώ πιθανώς να έχουμε και ανάδειξη πρωταθλητή, εφόσον ο ΠΑΟΚ περάσει με διπλό απ' τη Λάρισα. Βέβαια, το μεγάλο ενδιαφέρον είναι στην ουρά της βαθμολογίας, εκεί που θα πέσουν κορμιά σ' αυτές τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Οι προτάσεις της Κυριακής.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΤΣΕΛΣΙ, 1 (1,70).
Θεωρητικά είναι το ντέρμπυ της αγωνιστικής στη Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά η Τσέλσι που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό, δεν πείθει και πολλούς ότι μπορεί να αντέξει στο Ανφιλντ. Η Λίβερπουλ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ηττηθεί στο γήπεδό της φέτος, ενώ είναι μανιασμένη για τη κατάκτηση του τίτλου και θα πιέσει ασφυκτικά την ομάδα του Λονδίνου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ, 2-3 γκολ (2,02).
Αίμα και άμμος στη πρωτεύουσα της Ηπείρου. Δύο βαθμοί χωρίζουν τους αντιπάλους του συγκεκριμένου αγώνα και το τρίποντο είναι οξυγόνο για όποιον επικρατήσει απόψε. Σε τέτοια ματς τα γκολ μπαίνουν με το σταγονόμετρο, γι' αυτό και το άντερ πληρώνει πασατέμπο. Γι' αυτό θα πάρω το σύνολο 2-3, λόγω πολύ ανώτερης απόδοσης.

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ, 1 (1,95).
Αλλο ένα ματς ανάμεσα σε ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία και τις χωρίζουν μόνο δύο βαθμοί. Εδώ όμως πιστεύω πως η Μποαβίστα θα καταφέρει να επικρατήσει και αξίζει το ποντάρισμά μας. Επειδή είναι πολύ δυνατή στο γήπεδό της, ενώ η Νασιονάλ εκτός έδρας πάει από ήττα σε ήττα εδώ και μήνες.

Ταμείο στις 959,80 μονάδες.

Καλή επιτυχία.