Βόμβα έριξε ανήμερα της κλήρωσης των play off στη Β' Κατηγορία Φθιώτιδας η Θύελλα Ροδωνιάς, η οποία με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο facebook, αναφέρει πως δεν θα συμμετάσχει στα play off, μιας και ήταν αντίθετη ως προς της διεξαγωγή τους από την αρχή.

Να θυμίσουμε πως η Θύελλα Ροδωνιάς, κατέλαβε τη 2η θέση στο 2ο όμιλο στη Β' Κατηγορία Φθιώτιδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. "ΘΥΕΛΛΑ" ΡΟΔΩΝΙΑΣ

Μετά από ώριμη σκέψη και με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνουμε πως η ομάδα μας δεν θα συμμετάσχει στην διαδικασία των play off του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας, από την οποία θα προκύψουν οι 3 πρωταθλήτριες ομάδες για την Α΄κατηγορία Φθιώτιδας.

Το σκεπτικό της απόφασής μας καταρχάς απορρέει από το γεγονός ότι ήμασταν εξ΄αρχής αντίθετοι με την παραπάνω διαδικασία, πιστεύοντας πως ο πρωταθλητής θα πρέπει να αναδεικνύεται μέσα από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Κατά δεύτερον θεωρούμε αρκετά χρονοβόρα τη διαδικασία των pley off, έτσι όπως θα διεξαχθούν οι 10 επί πλέον αγώνες, με αποτέλεσμα να υπάρχει και δυσκολία συγκέντρωσης ικανού αριθμού ποδ/στών, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Και κατά τρίτον στις δύσκολες οικονομικά ημέρες που όλοι μας βιώνουμε, δεν μπορούμε να επιβαρύνουμε και άλλο τον φτωχό ούτως ή άλλως προϋπολογισμό μας.

Πιστεύουμε πως με αυτή μας την απόφαση διαφυλάττουμε την επιβίωση της ομάδας μας, ώστε να καταφέρουμε να συμμετάσχουμε και πάλι στο πρωτάθλημα της επόμενης ποδ/κής περιόδου, αυτό της Β΄κατηγορίας, ελπίζοντας να βρεθεί και για μας κάποια στιγμή κάποιος επενδυτής για να ανεβάσει την ομάδα μας σε ανώτερη κατηγορία, αφού η ομάδα μας διαθέτει τα εχέγγυα εκείνα που της δίνει αυτή τη δυναμική.

Οι ποδ/στές μας απέδειξαν μέσα στο γήπεδο πόσο σπουδαία ομάδα κατάφερε και έφτιαξε ο κόουτς Πάνος Παλιούρας τη φετινή περίοδο. Όλα τα παιδιά έπαιξαν αφιλοκερδώς και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να φτάσουν τη ΘΥΕΛΛΑ και πάλι εκεί όπου της αξίζει. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Θέλω εδώ να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον προπονητή μας, τον Πάνο Παλιούρα, ο οποίος είναι ένας νέος άνθρωπος, με πολλές γνώσεις και νέες ιδέες στο ποδόσφαιρο, εργασιομανής κάτοχος διπλώματος Uefa C και με εξειδίκευση στη βιντεοανάλυση στα ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ και που όλη τη χρονιά έδωσε τα πάντα για να "χτίσει”  από την αρχή μια ομάδα, η οποία πιστεύω έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Β΄κατηγορία και από κάποιες συγκυρίες δεν μπόρεσε αυτή η ομάδα να τερματίσει στην πρώτη θέση. Δεν πειράζει όμως, την επόμενη χρονιά η ΘΥΕΛΛΑ θα είναι και πάλι στην αφετηρία του πρωταθλήματος έτοιμη για νέες προκλήσεις.

Τελειώνοντας θα ήθελα για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας της "ΔΟΞΑΣ" ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ, οι οποίοι μας παραχώρησαν το γήπεδο για τις προπονήσεις της ομάδας μας, τη διοργανώτρια αρχή , το σύνδεσμο διαιτητών , τα Μ.Μ.Ε.(έντυπα και ηλεκτρονικά) της πόλης μας, να συγχαρώ όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα και αυτές οι οποίες κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις και να ευχηθούμε σε όλους

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Για το Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ. "ΘΥΕΛΛΑ" ΡΟΔΩΝΙΑΣ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΤΖΙΑΒΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ