Ρεπορτάζ: Κώστας Ιωάννου

Την ήττα με 3-1 σετ (25-14, 15-25, 19-25, 21-25) από την ΑΕΚ, γνώρισε ο ΑΟ Λαμίας στο παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας 15/4 στο “Χαλκιοπούλειο” στο πλαίσιο των αγώνων Play Off της Pre League με την ομάδα της Λαμίας, να μένει εκτός συνέχειας. 

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι στη Νέα Φιλάδελφεια, έτσι και σε αυτό, η λαμιώτικη ομάδα γνώρισε την ήττα με το ίδιο σκορ και πλέον η ΑΕΚ, που πήρε τις δύο νίκες στις οποίες κρινόταν η σειρά, είναι αυτή που θα αναμετρηθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό στους τελικούς των Play Off για να αναδειχθεί η δεύτερη ομάδα που θα ανεβεί στη Volley League της επόμενης σεζόν μετά τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Λαμίας, πάλεψε, έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε και στα δύο παιχνίδια πήρε από ένα σετ, ωστόσο η εμπειρία των αθλητριών της Ένωσης τους έδωσε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση των Play Off. 

Από την άλλη, η ομάδα του Ηλία Αγγέλη, πραγματοποίησε μια εκπληκτική χρονιά, τερμάτισε στην 4η θέση της κανονικής περιόδου μπαίνοντας στα Play Off που ήταν και ο μεγάλος της φετινός στόχος και έθεσε «γερές βάσεις» για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο του χρόνου. 

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ (Ηλίας Αγγέλης): Κιουτσιούκη, Μάρκου, Μπούκουρα, Πανοπούλου, Σαββίδου, Φαλέγκα, Κίσσα, Καϊμάκη, Τσιούμα, Κλέτσα, Σκαρμούτσου, Τσαγκάρη

ΑΕΚ (Μανώλης Αποστολογιωργάκης): Εικοσπεντίδου, Μπέλια, Μπανίκα, Γιοβάνη, Ζίγκα, Βυζαντινού, Χρήστου, Σουβαλιώτη, Σκυθιώτη, Τοτσίδου, Καββαδία, Τέζα, Αντωνιαάδη, Ντόνα.