Ρεπορτάζ: Κώστας Ιωάννου

Στη φυσική του έδρα και με την πολύτιμη συμπαράσταση των φιλάθλων του, θα υποδεχθεί τελικά την ΑΕΚ ο ΑΟ Λαμίας, αφού ο δεύτερος αγώνας των Play Offs της Pre League θα γίνει τελικά στο “Χαλκιοπούλειο” την ερχόμενη Δευτέρα, 15 Απριλίου στις 19:00. 

Η αναστάτωση και η ταλαιπωρία που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες στη Λαμία για το γήπεδο τέλεσης του αγώνα κόντρα στην «Ένωση», λόγω της διοργάνωσης του πρωταθλήματος Καράτε το Σαββατοκύριακο (13-14/4) στο “Χαλκιοπούλειο”, τελικά αποτελεί παρελθόν, μιας και η ομάδα του Ηλία Αγγέλη, δεν πρόκειται να φύγει από το «σπίτι» της. 

Έτσι, ενώ την Τετάρτη (10/4) είχε γίνει γνωστό πως οι Λαμιώτισσες θα υποδεχθούν τον δικέφαλο στο κλειστό της Ανθέων, χωρίς την παρουσία των φιλάθλων τους (!) τελικά την Πέμπτη (11/4), έγινε γνωστό πως η ομάδα του ΑΟΛ θα παίξει τη Δευτέρα στη φυσική του έδρα μαζί με τους φίλους της που θα της δώσουν την απαραίτητη δύναμη που χρειάζεται, για να μπορέσει να φτάσει στη νίκη επί της ΑΕΚ και να στείλει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι, όπου και εκεί θα αναδειχθεί η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση, στη «μάχη» για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην Volley League.

Πραγματικά θα ήταν κρίμα και άδικο για την ομάδα της Λαμίας, να στερηθεί τον κόσμο της αλλά και τη φυσική της έδρα - και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά - τη στιγμή που δίνει το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν ενώ έδειξε στο πρώτο παιχνίδι, ότι μπορεί να κοντράρει τις «κιτρινόμαυρες» παρά την ήττα της με 3-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΟΛ τονίζει

«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑ!!!
Μετά από ταλαιπωρία αρκετών ημερών για τον 2ο αγώνα των PLAYOFFS με την ΑΕΚ, τελικά ο αγώνας θα διεξαχθεί στο "ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕΙΟ" την ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και ΩΡΑ 7:00 μ.μ., παρουσία φιλάθλων!
Γι' αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να ενισχύσουν την φετινή προσπάθεια της ομάδας μας να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί!
Γιατί η δύναμή μας είναι οι φίλαθλοί μας!!!!!».