Το 0-0 της Τρίπολης δεν βόλεψε κανέναν! Ούτε τον Αστέρα που δεν ξέμπλεξε από τα σενάρια, αλλά φυσικά ούτε τον Λεβαδειακό που ήθελε την νίκη ελπίδας καθώς παραμένει σταθερά σε... πορεία υποβιβασμού!

Χαμένοι και οι δύο. Αυτός θα ήταν ο τίτλος του αγώνα στη Τρίπολη. Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός τα έπαιζαν όλα για όλα στο μεταξύ τους παιχνίδι (ειδικά οι Βοιωτοί), αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν με το 0-0 να αφήνει όπως είναι λογικό στεναχωρημένους και τους δύο. Οι Αρκάδες έφτασαν τους 28 βαθμούς και πλέον θα παίξουν όλη την κατηγορία στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ και στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ, δύο παιχνίδια με ομάδες που επίσης «καίγονται» για βαθμούς, ενώ οι «πράσινοι» έφτασαν τους 21 και πλέον ελπίζουν ουσιαστικά μόνο στο να πέσει ο ΟΦΗ για την υπόθεση με τον αγώνα με τον Αιγινιακό και να μην υπάρξει και αναδιάρθρωση.

Όσον αφορά τον αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημά του, αλλά έπεσαν σε έναν πολύ καλό Μπάγιτς. Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού δεν άφηνε να περάσει τίποτα και κράτησε το μηδέν, που ωστόσο όπως αναφέραμε δεν δίνει ελπίδες σωτηρίας στην ομάδα του, από την στιγμή που επιθετικά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο που είχε πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες. Αρχικά οι Αρκάδες έφτασαν από το πρώτο λεπτό κοντά στο γκολ, αλλά ο Μανιάς απέναντι από τον Μπάγιτς διάλεξε τον δύσκολο δρόμο του ψηλοκρεμαστού πλασέ, αντί για κάτι πιο απλό, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Λεβαδειακού. Αυτή ουσιαστικά ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία όχι μόνο για τον Αστέρα, αλλά συνολικά στο ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα πανέξυπνο σουτ του Νίκα στο 32' με τη μπάλα όμως να μην του κάνει το χατήρι και να φεύγει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε και πάλι τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι και τους φιλοξενούμενους να έχουν κλειστεί πίσω. Μια απόφαση που θα λέγαμε πως δεν καταλάβαμε, καθώς ο Λεβαδειακός ήθελε μόνο τη νίκη για να έχει ελπίδες, αλλά στην επανάληψη δεν την διεκδίκησε σε κανένα σημείο.

Στο διάστημα αυτό οι γηπεδούχοι με την σειρά τους έφτασαν κοντά στο γκολ στο 75', στο 79' και στο 95', αλλά και τις τρεις φορές ο Μπάγιτς νίκησε Καλτσά και Τριανταφυλλόπουλο κρατώντας όπως αναφέραμε το μηδέν για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος (68' Τασουλής), Βαλιέντε, Μουνάφο, Ρόλε (58' Τσιλιανίδης), Φερνάντεθ (73' Αραβίδης), Καλτσάς, Μανιάς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Αντιλέου, Ντιόγκο, Λιάγκας, Τσαμπούρης, Χατζηλάμπρος, Καραχάλιος, Μητρόπουλος (83' Όμο), Νίκας, Μαρκόβσκι (86' Ζησόπουλος), Γιακουμάκης (70' Σαβαντογκό).


πηγή: gazzetta
photo: reporter-images