Με προσωπική δήλωσή του, ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, απάντησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, στα όσα κακόβουλα σχόλια έγιναν μέσω διαδικτύου και χτυπούσαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Άρη Πιαλόγλου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Νίκο Επιτρόπου.
Μπαίνοντας ουσιαστικά ο Χρήστος Πανόπουλος ως ασπίδα στους συνεργάτες του, πήρε πάνω του το θέμα των εισιτηρίων με τον ΠΑΟΚ, όπου στη συνέχεια υπήρξε αντίδραση των οργανωμένων φιλάθλων και αποχή από τα παιχνίδια της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση

"Με αφορμή δημοσιεύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχω να δηλώσω τα εξής:

Ο Άρης ο Πιαλόγλου και ο Νίκος ο Επιτρόπου, μέλη της Διοίκησης τα τελευταία 30 χρόνια είναι τα πιο ηθικά κι έντιμα άτομα που έχω συναντήσει «στον πολύ όμορφα πλασμένο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Έχουν πολλές φορές θυσιάσει και την προσωπική και την οικογενειακή τους ηρεμία και ευτυχία, για να βρίσκεται η Ξάνθη 30 χρόνια, εκεί που βρίσκεται.

Για όλα τα κακά που συμβαίνουν σ’ αυτή την ομάδα και που συμβαίνουν τα 30 τελευταία χρόνια, αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ. Όπως και για όλες τις επιλογές και θέσεις των δύο ανωτέρων, γιατί είναι θέσεις που στηρίζω και υποστηρίζω και εγώ.

Όποιοι έχουν απορίες, επειδή δυστυχώς δεν έχω διαδικτυακούς χώρους, μπορούν να επικοινωνήσουν με εμένα προσωπικά και ξέρουν που μπορούν να με βρουν."