Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (21/4) θα φιλοξενήσει τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League και χρειάζεται έναν βαθμό για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο.

Όπως αποφασίστηκε, λοιπόν, την Τρίτη (16/4) στο Δ.Σ. της διοργανώτριας σε περίπτωση που οι γηπεδούχοι δεν ηττηθούν θα σηκώσουν το τρόπαιο αμέσως μετά τον αγώνα μπροστά στο κοινό τους.

Από εκεί και πέρα, ανακοινώθηκε και επίσημα ότι νέος πρόεδρος της εξελέγη ο Μηνάς Λυσάνδρου ενώ αποφασίστηκε και η διεξαγωγή φιλικού ανάμεσα στους Φίλους Βαζέχα και την Α.Ε. Χαλανδρίου, με στόχο να ενισχυθούν οι πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Super League:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Πρόεδρος Δ.Σ. της Super League εξελέγη ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το τελετουργικό απονομής του τροπαίου της πρωταθλήτριας ομάδας στον ΠΑΟΚ, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με το Λεβαδειακό, αν το αποτέλεσμα του αγώνα είναι τουλάχιστον ισόπαλο.

3/ Ομόφωνα αποφασίστηκε η οικονομική ενίσχυση του αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού "Φίλοι Βαζέχα - Α.Ε. Χαλανδρίου", ο οποίος θα διεξαχθεί στις 22 Απριλίου 2019, στο γήπεδο "Νίκος Πέρκιζας", ο οποίος θα διεξαχθεί υπέρ των πυροπλήκτων στο Μάτι».

Photo by Reporter Images / Nikos Ververidis