Ολοκληρώθηκε η πρώτη πράξη των μπαράζ μεταξύ του Πλατανιά και του ΟΦΗ. Στον πρώτο "εμφύλιο" της Κρήτης, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ, 0-0, οπότε την Τετάρτη (22/5) στο Ηράκλειο θα κριθεί ποιος θα παίξει τη νέα σεζόν στην Super League και στη Super League 2.

Πλατανιάς και ΟΦΗ έπαιξαν με πάθος, είχαν ευκαιρίες και από ένα δοκάρι, ωστόσο δεν βρήκαν γκολ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στα μπαράζ. 
Με το 0-0 τα πάντα θα κριθούν την Τετάρτη (22/5) στο "Γεντί Κουλέ".

Το φιλμ του αγώνα

Α' ΜΕΡΟΣ

6' Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τον Πλατανιά. Ο Λουκίνας κυνήγησε, μονομάχησε και κατάφερε η μπάλα να πάει στον Μπιανκόνι. Ο δεύτερος, πάντως, έκανε ένα σουτ που ήταν εύκολη υπόθεση για τον Σωτηρίου.
23' Ο Ναμπί, που έχει καλά πόδια, βρήκε τείχος στην πρώτη του προσπάθεια και στο δεύτερο σουτ που επιχείρησε δεν σημάδεψε σωστά. Αυτή ήταν η παρθενική στιγμή του ΟΦΗ στο παιχνίδι για να απειλήσει τον Πλατανιά.
29' Τεράστια ευκαιρία για τον ΟΦΗ, η μεγαλύτερη στο παιχνίδι. Ο Φερέιρα απέφυγε δύο παίκτες του Πλατανιά, πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά ο κίπερ του Πλατανιά με υπέροχο τρόπο του είπε "όχι".
31' Καλή στιγμή για τον Πλατανιά, με τον Νίλι να μπαίνει στην περιοχή του ΟΦΗ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και να κάνει το σουτ με το δεξί, για να μπλοκάρει σταθερά ο Σωτηρίου.
33' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Νέιρα βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και έκανε το σουτ, με τον Γκοτ να μπλοκάρει σταθερά στην αριστερή γωνία του.



Β' ΜΕΡΟΣ

62' Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ με τον Γιακουμάκη, αλλά ο Γκοτς πρόλαβε και μπλόκαρε τη μπάλα.
70' Απίστευτη φάση! Πολλαπλές ευκαιρίες για τον Πλατανιά με αποκορύφωμα το σου του Καραγκούνη που απέκρουσε ο Σωτηρίου και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Φοβερή στιγμή.
77' Πλασέ του Παπάζογλου μετά από κόρνερ, στη γραμμή διώχνει παίκτης του Πλατανιά. Συγκεκριμένα, ο Σάαντο έδιωξε.
84'  Τεράστια στιγμή για τον ΟΦΗ! Ο Παπάζογλου μόνος του μετά από κόρνερ του Ντίνα έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Τρομερή στιγμή.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης)
Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης (86' Παπαπουτσογιαννόπουλος), Τσαμούρης (90+1' Πουρζιτίδης), Μποσέτι, Παπανικολάου, Λουκίνας (65' Καραγκούνης Β.), Μπιανκόνι, Κόρτσμαν, Σαάντο, Νίλι.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα)
Σωτηρίου, Παπάζογλου, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπράουν, Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί (75' Νάστος), Φερέιρα (57' Γιακουμάκης), Βαζ (75' Ντίνας), Σασί.


πηγή: sport24