Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook,  ο προπονητής των Τμημάτων Υποδομής της Αταλάντης, Δημήτρης Ασημάκης, συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα της Αταλάντης για την κατάκτηση του νταμπλ και τονίζει πως η ομάδα της Αταλάντης έχει ποδοσφαιρικό παλμό και μέλλον.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ο Δημήτρης Ασημάκης, έχει υπηρετήσει από πολλά πόστα τον ΠΑΟ Αταλάντης, πρώτιστα ως ποδοσφαιριστής, μετέπειτα ως προπονητής και τώρα ως επικεφαλής των Ακαδημιών της ομάδας της Λοκρίδας.

Αναλυτικά

Δημήτρης Ασημάκης

Σαν προπονητής των Τμημάτων Υποδομής Κ-16 και Κ-14 της Αταλάντης, θα ήθελα με υπερηφάνεια να συγχαρώ την ομάδα Α.Π.Ο. ΑΤΑΛΑΝΤΗ ( Ποδοσφαιριστές-Τεχνική Ηγεσία-Διοίκηση και φυσικά τον υπέροχο κόσμο) για την κατάκτηση του νταμπλ και εύχομαι η συγκεκριμένη χρονιά, να γίνει παρακαταθήκη για να έρθουν στην πόλη μας, ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Επίσης να συγχαρώ ιδιαίτερα, τους ποδοσφαιριστές της παλιάς φρουράς, που με αρκετούς υπήρξα και συμπαίκτης, για την υπομονή και για τα χρόνια πολύ σκληρής δουλειάς που έκαναν, μέχρι να έρθει η ΔΙΚΑΙΩΣΗ
Συγχαρητήρια η ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΕΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ !!!