Με ανακοίνωσε που ανάρτησε στην επίσημη σελίδα του στο facebook, ο ΑΠΟ Αταλάντη δίνει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και στους προπονητές και τους αποκαλεί Πρωταθλητές της καρδιά μας, γι την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην Α' Φθιώτιδα ςκια την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΑΠΟ Αταλάντη

Συγχαρητήρια σε όλους σας, ποδοσφαιριστές και προπονητές, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ της καρδίας μας.....!!! 

Ήσασταν οι καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος κατακτώντας το δίκαια και μάλιστα...δύο φορές, παρ' όλη την πίεση της ψυχοφθόρας και άδικης, κατά γενική ομολογία, διαδικασίας των play off την οποία κληθήκατε να αντιμετωπίσετε.

Αποδείξατε ότι έχετε κράμα πρωταθλητών και κάνατε περήφανη όλη την Αταλάντη και την Λοκρίδα στέλνοντας τον Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ'' για πρώτη φορά στη Γ' Εθνική.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας, που ήταν στο πλευρό του συλλόγου σε όλους τους αγώνες εντός & εκτός έδρας, θύμιζοντας το Φθιωτικό ποδόσφαιρο άλλων εποχών καθώς και σε όλους τους χορηγούς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια της ομάδας.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα και κατάφεραν να το κάνουν το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών. 

Συγχαρητήρια στην Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας & την Επιτροπή Διαιτησίας για την άψογη διεξαγωγή της διοργάνωσης καθώς και στα Μ.Μ.Ε. για την προβολή και διαφήμιση της.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί το Σάββατο για την κατάκτηση και του Κυπέλλου...Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ''
Εκ του Δ.Σ.