Πολλές είναι οι αναρτήσεις και τα συγχαρητήρια μηνύματα από τις ομάδες της Φθιώτιδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις επίσημες σελίδες τους,  προς την Αταλάντη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ' Εθνική Κατηγορία.

Δείτε αναλυτικά

Νέο Κρίκελλο

Μπράβο σας
Τι κι αν δε καταφέραμε να κερδίσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το μόνο που νιώθουμε είναι υπερηφάνεια για τη προσπάθεια όλων. Παίχτες, προπονητής και διοίκηση είναι άξιοι συγχαρητηρίων.
Κρατήσαμε το αήττητο στην έδρα μας, αλλά αυτό δεν μας ήταν αρκετό απέναντι στην Αταλάντη την οποία συγχαίρουμε και τις ευχόμαστε ότι καλύτερο στη Γ' εθνική.
Απομένει ένα ακόμη παιχνίδι,ένας ακόμη τελικός.Το Σάββατο η Αθλητική Ένωση Νέου Κρικέλλου θα διεκδικήσει το κύπελλο ΕΠΣΦ Φθιώτιδας στο ΔΑΚ, πάλι αντιμέτωπη με την Αταλάντη.
Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία αλλά ταυτόχρονα και με πίστη στις δυνατότητες της Ομάδας μας,η κατάκτηση του Κυπέλλου να είναι ο θετικός επίλογος της χρονιάς.
_________________________________________________________________________________

Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας

Η "Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας" συγχαίρει την ομάδα, ΑΠΟ Αταλάντης , για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

_________________________________________________________________________________

ΑΕ Καλυβίων

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΡΟΝΙΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ,ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ.

_________________________________________________________________________________

ΑΣ Μεξιατικός

Ο Α.Σ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ συγχαίρει την ομάδα Α.Π.Ο. ΑΤΑΛΑΝΤΗ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την Α' κατηγορίας Φθιώτιδας και τις εύχεται καλή επιτυχία στην Γ ' εθνική.