Την απερίγραπτη συγκίνησή του, ένα τεράστιο ευχαριστώ και μια υπόσχεση προς τους ψηφοφόρους του, ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Δημοτικός Σύμβουλος πλέον του Δήμου Στυλίδας, Χρήστος Αλεξίου και τους καλεί να έχουν ξανά μαζική συμμετοχή την Κυριακή στο 2ο γύρο και να δώσουν τη νίκη στο συνδυασμό της Βιργινίας Στεργίου "Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα".

Να θυμίσουμε πως στις Δημοτικές Εκλογές για τον Δήμο Στυλίδας, ο Χρήστος Αλεξίου με το συνδυασμός της Βιργινίας Στεργίου "Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα", αναδείχθηκε 4ος σε ψήφους στη Δημοτική Ενότητα Στυλίδας και 10ος στο Δήμο Στυλίδας.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Χρήστος Αλεξίου

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας, οικογένεια, φίλους, γνωστούς και αγνώστους, που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας!

Πρώτη φορά κατεβαίνω στις εκλογές και η συγκίνηση μου είναι απερίγραπτη για την αγκαλιά που ζήτησα και μου δώσατε όταν ανακοίνωνα την υποψηφιότητα μου.

Θα είμαι εδώ για να ακούω τα προβλήματα σας.

Θα είμαι εδώ για να αγωνιστώ για την επίλυση των προβλημάτων σας.

Θα είμαι εδώ ‼️

Καλώ όλους τους συμπολίτες μας του δήμου Στυλίδας σε συμπόρευση μέχρι το τέλος!
Οι υποχρεώσεις και οι οικογένειες τελειώσανε την πρώτη.
Τώρα ψηφίζουμε για εμάς τους ίδιους και για τα παιδιά μας.

Ζητώ από όλους λοιπόν που αγαπάμε τον δήμο μας και νοιαζόμαστε γι αυτόν να ψηφίσουμε με λογική και πως μπορεί να κυβερνηθεί σωστά και χωρίς προβλήματα ο Δήμος μας !

Γι αυτό λοιπόν καλώ όλους τους συνδημότες μας σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές της Κυριακής.
Για μια Στυλίδα δυνατή και ανεξάρτητη.

Όλοι την Κυριακή ψηφίζουμε Βιργινία Στεργίου.

Με εκτίμηση
Δημοτικός σύμβουλος Στυλίδας
Χρήστος Αλεξίου