Φιλικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 13/5 στο ΔΑΚ Λαμίας  με αντιπάλους τη Μικτή Φθιώτιδας και την Εθνική Ενόπλων. Το παιχνίδι είχε σκοπό την οικονομική ενίσχυση του «Ταμείου αρωγής ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή»

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με τους παίκτες να προσφέρουν γκολ και θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Για την ιστορία το σκορ της αναμέτρησης ήταν 5-3 υπέρ των τυπικά φιλοξενούμενων της Εθνικής.

Ο Αλεξίου έκανε το 1-0 για την Φθιώτιδα, με τον Καρέλη να ισοφαρίζει σε 1-1, με τον Γιαννιώτη να κάνει το 1-2, ρνώ ο Μαλισσόβας έφερε το παιχνίδι και πάλι στα ίσια για το 2-2. Ο Καρέλης σημείωσε το 2-3 για την Εθνική, με τον Ρίζο να ισοφαρίσει σε 3-3 και τον Γιαννιώτα να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του με 3-4 και στα τελευταία λεπτά να διαμορφώνεται το τελικό 3-5.

Την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου των Ενόπλων Δυνάμεων συνόδευσε η Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα, οι προπονητές ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΥΖΑΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ και ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΛΑΩΡΑΣ

Τον φιλανθρωπικό αγώνα ΜΙΚΤΗ ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ -ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ διαιτήτευσαν  αφιλοκερδώς  οι  διαιτητές Super League,  Γιώργος Τζοβάρας , Θανάσης Τζήλος, Δαμιανός Ευθυμιάδης, Δημήτρης Γκάγκας.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν::

ΜΙΚΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ (Ασημάκης-Πούλος): Κραββαρίτης, Κουτσούμπας, Αντωνόπουλος, Μαρκόπουλος, Σιδέρης, Δέδες, Αντωνίου, Μαλισσόβας, Κακκάβας, Σταματάκης, Αλεξίου.



ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ (Βούζας): Γιαννίκογλου, Βλάχος, Βουρνάζος, Μπουλούλης, Γιαννιώτης, Καρέλης, Ντουρμισάϊ, Φετφατζίδης, Τσούκαλος, Βέργος, Κώτσιρας.



Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: