Ρεπορτάζ: Κώστας Ιωάννου

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα της Τετάρτης 8/5 στο γήπεδο του Σταυρού, τα Καλύβια υποδέχθηκαν το Νέο Κρίκελλο σε ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ.

Το φιλμ του αγώνα:

Α΄ ημίχρονο:
Στο 2’ ο Γιάννης Λάππας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Μακρή να παραχωρεί δύσκολα το κόρνερ.
Στο 11’ πρώτη καλή στιγμή για τα Καλύβια, με τον Ταμάμη να πιάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής και τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. 
Στο 26’ ευκαιρία για το Νέο Κρίκελλο, να ανοίξει το σκορ, όταν από σέντρα του Λάππα από τα δεξιά, η κεφαλιά του Δημητρέλη, πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Μακρή. 
Στο 38’ ο Στυλιανός εκτέλεσε κόρνερ για τα Καλύβια από τα αριστερά με τον Καλαμάτα να πιάνει την κεφαλιά από κοντά και τον Γιοβά να μπλοκάρει. 
Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, το σουτ που δοκίμασε ο Παπαναστασίου από μακριά, κατέληξε λίγο άουτ. 


Β΄ Ημίχρονο:
Στο 47’ ο Παπαναστασίου εκτέλεσε απευθείας φάουλ για το Νέο Κρίκελλο, με τον Μακρή να διώχνει σε κόρνερ με υπερένταση. 
Στο 59’ ο Σπυριδάκης βρήκε με ωραία «βαθιά» μπαλιά τον Ταμάμη, αυτός «κατέβασε» τη μπάλα και σούταρε και η μπάλα, αφού βρήκε σε κάποιο σώμα, πέρασε κόρνερ. 
Στο 71’ σουτ του Μάνδαλου, με τον Μακρή να αποκρούει σε πρώτο χρόνο και να τη μπλοκάρει σε δεύτερο, μπροστά από τον Δημητρέλη. 
Στο 87’ ο Νίκος Λάππας εκτέλεσε φάουλ και ο Παπαναστασίου έκανε την κεφαλιά από κοντά, με τον Μακρή να καταφέρνει να αποκρούσει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. 
Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ξηρομερίτης βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή αλλά αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Μακρή.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 1 πόντο και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν την Αταλάντη εκτός έδρας, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 3η με 7 πόντους και φιλοξενούν το Σάββατο 11/5 τον Οπούντιο Μαρτίνου στο γήπεδό τους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Νίκος Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Κουρεμάδα και Χανή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Καλύβια (Δήμος Σπυριδάκης): Μακρής, Πουρνάρας (46’ Βούρτσας), Λίκο, Σπυριδάκης, Μόσχος, Καλαμάτας (90+4’ Λύκος), Μάλλιος, Κολόκας, Ταμάμης (84’ Τσαδήμας), Στυλιανός, Τσιγκόλης (89’ Τσότζωρας).


Νέο Κρίκελλο (Γιάννης Αποστόλου): Γιοβάς, Λάππας Ν., Μάνδαλος (80’ Λέντας), Συγγούνης, Ξηρομερίτης, Παπανάγνος, Θεοχάρης, Λάππας Ι., Δημητρέλης, Παπαναστασίου, Χαντζής (66’ Λατσούδας).