Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Play off του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας,  το απόγευμα του Σαββάτου 11/5, στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τον Οπούντιο Μαρτίνου του οποίου και επικράτησε με σκορ 2-0.

Το 1-0 για το Νέο Κρίκελλο έγινε στο 18 από τον Παπαναστασίου, ενώ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 25΄ με τον Παπανάγνο. Μάλιστα η ομάδα του Γιάννη Αποστόλου έμεινε με 10 παίκτες καθώς στο 54΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας Γιοβάς καθώς ανέτρεψε αντίπαλό που βρισκόταν σε θέση βολής για γκολ εκτός περιοχής.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 πόντους και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν εντός έδρας την πρωτοπόρο Αταλάντη στο παιχνίδι που θα κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 3η με 7 πόντους και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν εντός έδρας τα Καλύβια σε ένα παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Νίκος Παπακωνσταντίνου, με βοηθούς τους Κουτσόβουλο και Ξεφλούδα.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ (Γιάννης Αποστόλου): Γιοβάς, Λάππας Ν., Μάνδαλος, Συγγούνης, Χαντζής, Παπανάγνος, Θεοχάρης, Λάππας Ι., Δημητρέλης, Παπαναστασίου, Φλέσσας.


ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Γιάννης Καραμπάς): Καταχανάκης, Πύλλιας, Μάλλης, Σταματέας, Μπαρδούσης, Γκουλής, Μαλέρδος, Πέππας, Κωτσαλάς, Μπενετάτος, Κωστόπουλος.




Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: