Για την 3η αγωνιστική των play off της Β' κατηγορίας  Φθιώτιδας το απόγευμα της Κυριακής 5/5 στο γήπεδο των Ραχών, η ΑΕ Εχιναίων υποδέχθηκε τον Δαφνισιακό Αρκίτσας του οποίου και επικράτησε με το ευρύ 6-0.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 14΄ με τον Πισπιρίγκο, το 2-0 στο 26΄ Από τον Γιώτη, το 3-0 από τον Λαΐνα Β. στο 30΄, το 4-0 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γιώτη, το 5-0 από τον Γ. Πολύμερο στο 56΄ και το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε στο 62΄ από τον Ιμπραχίμι.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 9 πόντους και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τα δεύτερα Καμένα Βούρλα εκτός έδρας, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 4η θέση με 3 πόντους και αντιμετωπίζουν στην έδρα τους τον Ολυμπιακό Λαμίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Χανής με βοηθούς τους Σκάρλα και Ζαφείρη.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΑΕ ΕΧΙΝΑΙΩΝ (Γιάννης Περιβολιώτης): Χάδος, Πισπιρίγκος (58' Σκάλλα), Πατσάνι (66' Κόμνος), Χατζάρας, Πολύμερος Κ.,Αργύρης, Λαΐνας Β., Μπλούνας Ν. (62' Φτόνι) , Γιώτης, Πολύμερος Γ., Ιμπραχίμι (64' Σερέτης).

ΔΑΦΝΙΣΙΑΚΟΣ ΑΡΚΙΤΣΑΣ: Πανουργιάς, Μπάδας Ν. (46΄ Μάρκου), Παυλιώτης, Μπακάρας, Σταμούλης, Μπάδας Θ., Βέλλος (65΄ Παπαϊωάννου), Nuraj, Λαζάρου, Μπαρμπούνης, Καραπέτσας.