Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play out της Α΄ Φθιώτιδας ο Κηφισσός Κάτω Τιθορέας υποδέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 8/5 την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας από την οποία και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-4.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις το 2ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Χαντζή. Το 2-0 σημείωσε ο στο 14 ο Αλατάς. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 21' με τον Μουζάκη. Ωστόσο η Αναγέννηση πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 44΄ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Χαλλή. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 64΄ ο Ντόβας.


Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 7 πόντους και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Νίκη Αγίας Παρασκευής, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 1η με 13 πόντους έχοντας έτσι εξασφαλίσει την σωτηρία τους στην κατηγορία μιας και την επόμενη αγωνιστική παίρνουν ξεκούραστα τους 3 βαθμούς καθώς ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου έχει αποχωρήσει από τα play out.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Αναγνώστου με βοηθούς τους Τσουκνίδα και Ζαφείρη.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣ (Χρήστος Βέλλιος): Τσεκούρας, Τζήμας, Αποστολακόπουλος, Ψαρρής, Ζιάκας Γ., Μιντίλι, Μπακλαβάς, Μουζάκης, Φωτόπουλος (46΄ Κάφαλης), Παπαδάκης, Ζιάκας Α. (46΄ Singh) 


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ (Ηλίας Μπακούμης): Παπασάρας, Αλατάς, Κωστόπουλος, Ρίζος, Χαλλής, Αρβανίτης (67΄ Αλατάς Γ.), Σκαρλάτος (89΄ Αντωνόπουλος), Ντόβας, Ψυχογιός (86΄ Μακρής), Ζαχαρόπουλος, Χαντζής.