Παρελθόν αποτελούν τέσσερις προπονητές από τις ομάδες που βρέθηκαν τη σεζόν που τελείωσε και όπως όλα δείχνουν έπεται και συνέχεια.

Συγκεκριμένα, πρώτος και πριν τελειώσει και τυπικά τις υποχρεώσεις του ο Παναιτωλικός, με κοινή ανακοίνωση της ομάδας και του προπονητή, Τραϊανού Δέλλα, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας τους.

Ακολούθησε ο Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος με τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, ανακοίνωσε πως πέρασε δύο υπέροχα χρόνια στην Ελλάδα και τον Ατρόμητο, πέτυχε πολλά με την ομάδα του Περιστερίου και πως αγαπήθηκε, αγάπησε και δέθηκε με την ομάδα και τον κόσμο της.

Ο τρίτος της παρέας είναι ο Γιάννης Πετράκης, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννενα, ο οποίος μετά από 5,5 χρόνια στην ομάδα της Ηπείρου, αποχαιρέτησε με την ομάδα να υποβιβάζεται.

Τέλος μάλλον διαζύγιο παρά λύση της συνεργασίας τους, κατέληξε η σχέση του προπονητή Τζιανλούκα Φέστα με τη Λάρισα, μιας και ο πρόεδρος των βυσσινί ο Αλέξης Κούγιας περίμενε τον αλενατόρε να συνεχίσει στην ΑΕΛ και να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του στη Μύκονο, όμως ο Ιταλός την έκανε.

Αυτά για την ώρα, εν αναμονή των εξελίξεων...